Madeleine i vilt bråk med Chris på fest: "Hon blir förödmjukad"

Kungafamiljen

Hur länge ska konflikterna hålla på?
Nu kommer nya uppgifter om att prinsessan Madeleine och Chris har bråkat igen.
Den här gången rykte paret samman på en familjefest.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2023-08-15

Det är ingen hemlighet att det under årens lopp har stormat en hel del i äktenskapet mellan prinsessan Madeleine, 41, och maken Chris O’Neill, 49.

[/caption]

Media har vid flera tillfällen rapporterat om öppna gräl som bland annat utspelat sig på lyxkrogen Sturehof och utanför Hemköp på Östermalmstorg i Stockholm.

LÄS MER: Kungen och drottning Silvias soliga semester i Saint-Tropez

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill orsakar nya rubriker efter deras senaste storgräl på en familjefest. Bild: Mikael Fritzon/TT

Och nu kommer nya uppgifter om ett jättebråk mellan prinsessan Madeleine och Chris O’Neill.

Den här gången skedde konflikten i England då paret befann sig på bröllopet när Chris systerdotter Celina d’Abo gifte sig med sin make Jake Giordano.

Den norska tidningen Se & Hör publicerade nyligen bilder från händelsen där både Madeleine och Chris ser mycket sammanbitna ut.

– Norrmännen är väldigt förtjust i prinsessan Madeleine, och vill att hon ska ha det bra. Bilderna från bråken på bröllopet gjorde inte Chris mer populär. Folk tycker synd om Madeleine, som blir offentligt förödmjukad av Chris, säger tidningens hovreporter Anders Johan Stavseng till Svensk Dam.

LÄS MER: Stora oron för Madeleines äktenskap med Chris: ”Iskyla”

Chris O’Neill trivs inte i Sverige och hovexperterna är övertygade om att han har stoppat prinsessan Madeleines flytt till Stockholm. Bild: Mikael Fritzon/TT
Den norske journalisten fortsätter:

– Jag tror att de flesta norrmännen har en negativ bild av Chris. Prinsessan Madeleines make imponerade med sitt tal på bröllopet, men sedan dess har det gått nerför. Det har varit stora uppslag om att han inte trivs i offentligheten, och han brukar också sällan dyka upp på Nobelfesten. Bilden av Chris där han visar fingret har också cirkulerat i Norge, jämte alla nyheter om hans företag, som går dåligt.

Hovets informationschef Margareta Thorgren, 60, lät nyligen meddela att prinsessan Madeleine och hennes familj inte kommer flytta hem till Sverige i augusti som sedan tidigare var inplanerat.

Hovexperterna är övertygade om att det är Madeleines make som satt stopp för familjens flytt.

LÄS MER: Victoria och Daniel lämnar Haga – flyttar in i nytt lyxhus

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill under firandet av nationaldagen. Bild: Jonas Ekströmer/TT

Chris O’Neill trivs inte i Sverige där han hela tiden blir igenkänd när han rör sig på stan.

Amerikanen uppges bland annat ha blivit upprörd när en kändistidning en kväll smygfotograferade honom utan strumpor under en middag på en finkrog i Stockholms city.

– Det är Chris O’Neill som har satt ner foten. Han vill inte bo i Stockholm där han hela tiden blir igenkänd, konstaterade Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall, 51, nyligen i en ingående analys.

LÄS MER: Raseriet mot Madeleines okända lyxliv i Sverige: ”Mår illa”
LÄS MER: Leif GW Perssons ärliga ord om kungen: ”Inte normalt”
LÄS MER: Kungens stora oro för drottning Silvias hälsa

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen