Meghan Markle kritiseras för fräckhet mot drottningen

Utländskt

Ett respektlöst uttalande.
Nu röner Meghan Markle kritik efter sitt uttalande om hur Storbritannien agerat gentemot länder i samväldet.
Amerikanskan ord är respektlösa mot drottning Elizabeth.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT och Stella Pictures | Publicerad: 2020-07-09

Meghan Markle, 38, har vid flera tillfällen ifrågasatts av britterna, i media har det stormat rejält kring hertiginnan. Och nu är hon återigen i blåsväder.

[/caption]

Detta efter sitt uttalande om att Storbritannien bör erkänna att man utsatt länderna som tidigare tillhörde Brittiska samväldet för oförrätter genom åren.

LÄS MER: Svårt plågade prins Harry längtar hem till pappa

Meghan Markles uttalande är djupt respektlöst gentemot drottning Elizabeth som hela sitt liv strävat efter att göra det så bra som möjligt för länderna i samväldet.

Men amerikanskans nya utspel väcker mycken harm på det brittiska öarna. Samväldet ligger drottning Elizabeth, 94, extra varmt om hjärtat och Meghans uppträdande är respektlöst mot monarken, anser hovexperten Robert Jobson, 56, rapporterar Daily Express, skriver Expressen.

– Jag anser att Meghan Markle inte förstår sig på samväldet, säger Robert Jobson.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines dyra pris för sin frihet i USA

Meghan Markle är numera ytterst illa sedd på de brittiska öarna.
Meghan Markles senaste groda kom i samband med att hon och prins Harry, 35, deltog i ett videokonferenssamtal tillsammans med unga ledare från Samväldet, organisationen för länder som tidigare tillhörde Brittiska samväldet.

Amerikanskan var så fräck att hon tog tillfället i arv att attackera landet som givit henne både en prins och en hertiginna-titel.

– Vi måste i det här ögonblicket medge att vi kommer behöva bli lite obekväma. Men det är enbart genom att kämpa oss igenom obehaget som vi kommer nå fram till den andra sidan, uppges Meghan ha sagt i talet.

LÄS MER: Victoria avslöjar kungens okända sidor

Drottning Elizabeth var mycket förtjust i Meghan Markle till en början, men nu är rimligen monarken rejält trött på amerikanskan och hennes divalater.

Hovexperten Robert Jobson tycker dock att den tidigare skådespelerskan helt och hållet förbisåg allt gott som drottnings Elizabeths styre fört med sig.

– Jag tycker det är respektlöst att kritisera drottningens livsverk, konstaterar Robert Jobson.

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria skildras i ny spännande bok

Meghan och Harry har tidigare varit i blåsväder då de förklarat krig mot en stort antal tidningar i England.

Han menar på att är det någon som verkligen engagerat sig i Samväldet och dessutom följt med sin tid avseende förändringar är det drottning Elizabeth.

Regenten ärvde ett imperium som hon steg för steg sett nedmonteras, samtidigt har drottningen alltid månat om att hålla ihop Samväldet med hjälp av både ekonomiska och kulturella utbyten.

– Jag anser att saker och ting förändrades när drottningen ärvde rollen som ledare för Brittiska samväldet. På den tiden hade det införts stora förbättringar och utveckling när det kommer till pengar som gått till utbildning och jobb, konstaterar hovexperten.

LÄS MER: Prins Harrys känslosamma tal på Dianas födelsedag

Meghan Markle fick som hon ville och flydde till USA med prins Harry, ändå kan hon inte låta bli att attackera drottning Elizabeth.

För Meghan Markle och prins Harry återstår nu att se hur välkomna tillbaka de egentligen är till det engelska kungahuset. Fortgår deras divalater kan det mycket väl bli så att paret helt och hållet distanserar sig från den brittiska kronan.

LÄS MER: Shamanens oväntade hälsning till drottning Sonja
LÄS MER: Prins Joachim och hans Marie gräver guld i Frankrike
LÄS MER: Prinsessan Madeleines härliga stund med barnen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Utländskt