Prins Daniels och Chris passion som förenar

Kungafamiljen

Det ter sig olika men förenas av det gemensamma intresset.
Nu avslöjas sanningen om prins Daniels och Chris O’Neills verkliga relation.
Svågrarna har spännande beröringspunkter.

[/caption]

Prins Daniel, 46, och Chris O’Neill, 45, är sprungna ur samma generation men samtidigt diametralt olika. Deras uppväxter var minst sagt väsensskilda, men de förenas i en gemensam passion.

[/caption]

LÄS MER: Kungavännen hårt drabbad av coronaviruset

Chris och prins Daniel håller sig ofta nära varandra i officiella sammanhang. de trivs tillsammans.

Prins Daniel växte upp i Ockelbo under tämligen modesta villkor. Daniels pappa Olle Westling, 75, är socionom i botten och arbetade som tjänsteman i kommunen. Mamma Ewa Westling, 75, var tjänsteman på posten.

Prins Daniel och hans syster Anna Maria, 49, växte upp i ett stabilt medelklasshem. Daniel kom tidigt att intressera sig för hälsofrågor, träning och entreprenörskap. Han lyckades kombinera alla sina tre intressen när han blev gymägare och personlig tränare i Stockholm.

LÄS MER: Gott i helgen: Sofias lammstek hör till påsken

Prins Daniel och Chris O’Neill älskar att diskutera entreprenörsfrågor.
En dag fick han kronprinsessan Victoria, 42, som klient – det var lillasyster, prinsessan Madeleine, 37, som hade tipsat om gymmet.

Efter två månader bjöd prins Daniel ut Victoria och resten är historia.

– Hon kom till min miljö där jag kände mig väldigt trygg. Det växte fram väldigt naturligt, har Daniel berättat i tv-intervjun ”Hennes vänliga höghet” på SVT.

LÄS MER: Prinsessan Birgittas påskfirande med kungen

Chris O’Neill flankerad av kvinnorna i sitt liv; mamma Eva och hustrun Madeleine.

Chris O’Neills, 45, uppväxt skiljer sig markant från sin svåger. Amerikanen växte upp i en internationell miljö i London och New York. Mamma Eva O’Neill, 80, levde ett internationellt jet set-liv där hon kopplades samman med olika förmögna män, ofta med adlig eller kunglig bakgrund.

Det sägs att Eva O’Neill till och med hade en flirt med prins Charles, 71, vilket än idag uppges vara ett gissel för Camilla Parker Bowles, 72.

Prins Daniel och Chris må vara olika men de bägge männen hyser stor respekt för varandra och det händer att de spelar tennis med varandra på Solliden på Öland om somrarna.

Dessutom förenas Chris och Daniel i sitt stora intresse för entreprenörskap. Amerikanen driver ju ett eget företag och avsade sig till och med prinstiteln för att kunna fortsätta som affärsman på ett friare sätt efter att han gift sig med prinsessan Madeleine.

LÄS MER: Meghans totala överraskning: Anlitar Angelina Jolie

Prins Daniel har varit ett fint stöd för Chris ända sedan han kom in i kungafamiljen.

Prins Daniel, som älskade att driva och utveckla företag, är dock inte avundsjuk på Chris möjligheter att jobba vidare med sitt intresse medan Victorias make är förhindrad att driva egna verksamheter efter att han blev kronprinsessans make.

– Nej det är jag inte. Men var och en ska göra det som känns rätt för den, har prins Daniels sagt till Dagens Industri, rapporterar Hänt.

LÄS MER: Victorias starka kärlek till lillasyster Madeleine
LÄS MER: Prins Charles snabba comeback efter sjukdomen
LÄS MER: Kronprins Haakons fina kärleksgest till Mette-Marit

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen