Prins Harrys ensamma sorgestund – utan Meghan

Utländskt

Helt ensam i sin sorg.
Prins Harry är på besök i England med anledning av ettårsdagen för drottning Elizabeths död.
Hustrun Meghan Markle följde inte med sin make.

[/caption]

Prins Harry, 38, har med egna ord berättat om hur nära han stod sin älskade farmor, drottning Elizabeth, som gick bort den 8 september 2022 i en aktningsvärd ålder av 96 år.

[/caption]

Den engelska monarken befann sig i livets slutskede när prins Harry inledde sitt famösa korståg mot den brittiska kronan.

Den bortskämde och alltid så uppretade prinsen, påhejad av sin lömska hustru Meghan Markle, 42, kunde helt enkelt inta låta bli att orsaka kalabalik och pinsamheter för kungahuset.

Och han brydde sig heller inte alls om vad hans farmor tyckte eller tänkte. Handsken var kastad, och nu skulle han minsann ge igen för gammal ost.

LÄS MER: Prins Harrys desperata drag för att rädda äktenskapet

Prins Harry har åkt till England för att sörja drottning Elizabeth som gick bort för ett år sedan. Bild: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

Prins Harry uppges ångra en del av det han gjort och sagt, men är fortfarande av uppfattningen att han är offret i kungafamiljen.

Det är hans bror och far som bör be om ursäkt – inte han.

Detta har naturligtvis lett till en djup spricka i relationen med familjen och därför var det inte så konstigt att prins Harry tvingades sörja helt ensam häromdagen.

Då besökte han England och drotting Elizabeths grav i Windsor, uppger Daily Mail, rapporterar Expressen.

– Prins Harry, som är på blixtvisit i Storbritannien, sörjde sin farmor i ensamhet när han besökte drottningens sista viloplats i St. George’s Chapel vid Windsor Castle, skriver tidningen.

LÄS MER: Silvia helt häpen när kändismannen showar loss

Prins Harry var hänsynslös när han förklarade krig mot det engelska kungahuset. Han visade ingen som helst hänsyn till drottning Elizabeth. Bilder. TT
De övriga medlemmarna i kungahuset sörjde drottning Elizabeth på sitt sätt – och inte i sällskap med prins Harry.

Prins William, 41, och hans Kate, 41, deltog i en gudstjänst i Wales och kung Charles, 74, och drottning Camilla, 75, hedrade drottning Elizabeth vid en kyrklig minnesceremoni nära Balmoral.

På bilderna som togs när prins Harry lämnar kyrkan i Windsor ger han ett övergivet intryck.

– Harrys kroppsspråk verkade nästan smygande när han snabbt gick ut ur kapellet i Windsor, vilket ger budskapet att han gjort ett mycket ensamt, personligt och lågmält besök, säger experten Judi James till The MIrror.

LÄS MER: Madeleine och Chris i vilt bråk på fest: ”Hon blir förödmjukad”

Den brittiska kungafamiljen vill av förklarliga skäl inte veta av prins Harry. Bild: Dylan Martinez/AP/TT

Experten konstaterar vidare:

– Hans ganska ensamma och till synes isolerade uppträdande står i kontrast till det formella agerandet av William och Kate, och kanske betonade det tråkiga faktumet att Harry inte kan dela sin sorg och visa respekt tillsammans med resten av sin familj, säger hon.

Det är oklart hur länge prins Harry stannar i England och om han har något annat inplanerat under resan.

LÄS MER: Mette-Marits storslagna fest med älskade maken på slottet
LÄS MER: Experten: Prins Harry och Meghan lever som separerade
LÄS MER: Kungen djupt besviken efter Madeleines och Chris besked

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Utländskt