Prins Harrys festande med kokain chockar britterna

Znyheter

Nu rasar allt.

Prins Harry bränner alla sina broar och passar även på att fullständigt förstöra sitt eget rykte.

Den rödlätte kungligheten berättar om sitt festande med kokain.

[/caption]

Det är inte utan att man lite vanvördigt erfar en tacksamhet över att drottning Elizabeth är död. Den magnifika regenten slipper nämligen uppleva prins Harrys, 38, fullständigt fria fall från ära och redbarhet efter att hans med förlov sagt snaskiga självbiografi kommer ut.

[/caption]

Sällan har någon förmått svika så många människor på så kort tid. Den rödlätte kungligheten har etablerat sig själv som den brittiska monarkins Quisling.

LÄS MER: Så mycket kostar drottning Silvias nya lyxväska

Prins Harry släpper nu sin bok ”Spare” där han inte håller igen. Bild: Peter Dejong/AP/TT

I veckan finns prins Harrys självbiografi ”Spare” hos bokhandlarna, men det som läckt ut dessförinnan är tillräckligt bedrövligt. Prins William, 40, uppges vara rasande.

Flera privata konversationer mellan honom och hans bortskämde lillebror återges i detalj. Kommer Englands blivande kung någonsin återigen vara förtrolig med prins Harry?

Allting riskerar ju att komma i nästa bok när prins Harry behöver fylla på med mera pengar för att ha råd att leva sitt profana liv i Los Angeles.

Boken är fylld av privata avslöjanden både om Harry själv och den brittiska kungafamiljen. Den vilsne prinsen avslöjar bland annat att han redan som 17-åring brukade kokain.

– Jag använde kokain för att känna mig annorlunda, ursäktar sig den vanvördige prinsen.

Prins Harrys bok ger en inblick i en mörk sida av den engelska överklassen.

– Självfallet hade jag börjat med kokain vid den här tiden. Vid en jakthelg blev jag erbjuden en lina och sedan dess blev det flera gånger.

LÄS MER: Victoria och Daniels härliga glädjebesked på Haga slott

I boken avslöjar prins Harry att han har tagit en mängd olika droger, däribland kokain. Bild: Youtube
Prins Harry försöker tona ned sitt engagemang för drogen som varje år kräver så många unga människors liv och förlamar hela länder i Sydamerika med kartellmord och utsugning.

– Det var inte speciellt roligt och det fick mig inte att känna mig lycklig som det verkade göra med andra, men det fick mig att känna mig annorlunda och det var mitt huvudsakliga mål. Att känna. Att vara annorlunda, står det i boken, rapporterar den brittiska tidningen The Independent.

Han fortsätter skylla ifrån sig och förminska sitt eget ansvar.

– Jag var 17 år och villig att prova nästan allt för att bryta mot den förutbestämda ordningen för hur mitt liv skulle te sig.

I boken erkänner prins Harry att kokain inte är den enda drogen han missbrukat. Han har även rökt cannabis och tagit psykedeliska svampar under en vistelse i Kalifornien för sju år sedan.

LÄS MER: Experten: Så ska Victoria och Carl Philip klara av tuffa tiden

Relationen mellan prins Harry och hans familj är totalförstörd efter kunglighetens alla utspel. Bild: Martin Meissner/AP/TT

Det borde enligt experter ha lett till att prinsen nekades uppehållstillstånd när han flyttade till Kalifornien med Meghan Markle, 41, om han angivit detta i sin ansökan.

– Om han ljög i sin ansökan borde det leda till att hans visum dras tillbaka, säger immigrationsexperten Alberto Benítez till The Telegraph, rapporterar Expressen.

I ”Spare” är det framför allt prinsen av Wales, hans egen bror, som får ta emot mycket ovett och han utmålas som en ärkefiende.

Prins Harry avslöjar bland annat att prins William slagit ner honom och att det var storebrors idé att Harry skulle klä ut sig till nazist på en maskerad – en ökänd tillställning som det läckte bilder ifrån.

LÄS MER: Prins Harry avslöjar: ”William slig mig till marken!”

Prins William hävdar att hans bror prins William attackerade honom fysiskt. Bilder: TT
Prins Harry påstår även i boken att prins William attackerat honom fysiskt. Bilder: TT

Prins Harry medger i boken att det funnits en rivalitet mellan bröderna som emanerar ur deras olika titlar och roller i den brittiska monarkin.

Det brittiska hovet har inte velat kommentera skandalboken, men tillräckligt mycket har framkommit för att man ska förstå hur allvarligt boken för alltid kommer skada kungafamiljen.

Vi får bland annat veta att brödernas pappa vädjade till sina söner i samband med ett spänt möte när salig prins Philip begravdes.

– Snälla pojkar! Gör inte mina sista år i livet till ett elände, vädjade kung Charles, 74.

Boken kommer bara ut veckor efter den miserabla ”dokumentären” på Netflix där tittarna tvingas ta del av ett ständigt gnällande från prins Harry och hans hustru Meghan.

Prins Harry uppges ha fått 500 miljoner kronor i förskott för sin självbiografi och en miljard kronor för sitt ”arbete” för Netflix. Hoppas det var värt det.

LÄS MER: Drottning Margrethes comeback efter familjebråket
LÄS MER: Kungens hårda ord om Victoria väcker kritik
LÄS MER: Beslutet: Victoria lämnar Haga slott efter strobråket

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter