Prins Harrys rädsla för Meghan – blir nervös i hustruns sällskap

Utländskt

Meghan sprider oro i hemmet.
Prins Harry uppges vara rädd för sin hustru.
Uppgifterna kommer från en ansedd kunglig expert.

[/caption]

Meghan Markle, 41, är så dominerande i sin relation med prins Harry, 38, att han är ”rädd för henne”, hävdar en kunglig författare.

[/caption]

Harry och Meghan fortsätter att skapa sig ett liv oberoende av kungafamiljen i Montecito, Kalifornien med sina två barn Archie, 3, och Lilibet, 1.

LÄS MER: Prinsessan Sofias mystiska tillvaro – syns allt mindre

Prins Harry avslöjar att han har tagit droger. Bild: TT
Prins Harry uppges vara både nervös och rädd i sin hustru Meghans sällskap. Bild: TT

Hertigen av Sussex överväger för närvarande om han ska närvara vid sin fars kröning i maj och verkar väldigt nervös kring frun Meghan, konstaterar Angela Levin, författare till biografier om prins Harry och Camilla Parker Bowles, 75.

Med mindre än två månader kvar tills kung Charles, 74, kröning i Westminster Abbey, har Harry och Meghan fortfarande inte bekräftat om de kommer närvara. Harry har i flera intervjuer berättat att han vill ha en ursäkt från sin far om de ska delta i ceremonin.

Men enligt Angela Levin är det inte konflikten med pappan som får Harry ur balans. Det är istället hans relation med Meghan.

LÄS MER: Kungen och Silvias hemliga semester i paradiset

Relationen mellan prins Harry och hans familj är totaltförstörd efter kunglighetens alla utspel. Bild: Martin Meissner/AP/TT
I en intervju med GB News berättar författaren att Meghan är helt förtjusande – om man inte säger fel sak. Då kan hon nämligen bli ”riktigt skrämmande”.

– Harry är väldigt nervös. Hennes vilja är hans lag, vill hon prata med någon först tar han ett steg tillbaka. Han har själv sagt: ”det Meghan vill, Meghan får”, säger Angela Levin och fortsätter:

– Det är en tragedi att han låter henne göra och säga precis vad hon vill. Någon annan hade påpekat att hennes beteende är fel och att ”det är inte så här det fungerar”.

LÄS MER: Blixtskilsmässan som chockar kungafamiljen

Meghan Markle och prins Harry har blivit allt mer ifrågasatta sedan deras flytt till USA. Bild: TT

Uppgifterna måste anses komma som en ny kalldusch för Meghan. Prins Harrys hustru har redan anklagats för att ha förvridit huvudet på sin make och fått honom att vända sig mot sin egen familj.

LÄS MER: Skarpa varningen till Chris efter Madeleines besked
LÄS MER: Prinsessan Birgitta inte bjuden på kungens fest – berättar varför
LÄS MER: Kung Charles utsträckta hand till Harry efter jättebråket

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Utländskt