Prins William och familjen trotsade pandemin

Znyheter

I helgen fick många londonbor en tidig julklapp, de fick se en glimt av den stiliga hertigfamiljen av Cambridge.
Samtidigt var det premiär för lille prins Louis att gå på den röda mattan.

[/caption]

Det gick ett sus bland åskådarna när den kungliga familjen under lördagen gjorde entré hand i hand. Eller nja, prinsessan Charlotte, 5, ville inte riktigt hålla pappa, prins Williams, 38, hand utan han fick nöja sig med att hålla på hennes huvud. Tillställningen med pantomim-uppträdanden ägde rum på London Palladium och var en hyllning till alla som arbetar hårt under pandemin.

[/caption]

Vilken kväll det blev. Prins Williams familj möttes av bland annat jonglerare som jonglerade med konstgjorda snöbollar. Den äldste sonen, prins George, 7, bar en vinröd och marinblå tröja med blå byxor. Prinsessan Charlotte hade en söt rutig klänning med svarta tights och blanka svart skor.

LÄS MER: Prinsparets fina luciahälsning med barnen

Det var en förväntansfull kunglig familj som gick på pantomim-föreställning i centrala London.

Debutanten i sällskapet, prins Louis, 2, bar en chic jacka i marinblå ull med svarta knappar och detaljer och höll hela tiden mamma Kate, 38, hårt i handen.

Hertiginnan Kate fullkomligt strålade i sin vackra klänning från Alessandra Rich. Hennes make bar en röd stickad tröja under sin mörka kavaj med matchande byxor.

LÄS MER: Så blir drottning Elizabeths annorlunda jul

Prins WIlliam och Kate med barnen prins Louis, prinsessan Charlotte och prins George.
Prins William höll även ett tal då han hyllade publiken men även Dame Barbara Windsor som tillkännagavs död tidigare under dagen vid en ålder av 83 år.

– Innan jag går vidare vill jag pausa och hyra en riktig nationalskatt, Dame Barbara Windsor, som så tyvärr gick bort i går kväll. Hon var en jätte i underhållningsvärlden och naturligtvis en legend på pantomim-scener över hela landet inklusive här på London Palladium. Och jag vet att vi alla kommer att sakna henne enormt.

LÄS MER: Så överraskade kungen alla på Nobeldagen

Det var första gången som lille prins George gick på röda mattan.

Sedan hyllade han folket

– Vi är här ikväll för en mycket speciell föreställning. Speciellt på grund av er – nyckelarbetarna här i publiken. Du inkluderar samhällsarbetare, volontärer, lärare, NHS-personal, representanter från räddningstjänsten och militären, forskare som arbetar med vaccinet, människor som hjälper hemlösa, de som bemannar vitala callcenter och personal från ett brett utbud av välgörenhetsorganisationer i frontlinjen – för att bara nämna några.

LÄS MER: Prinsessan Sofia tar över efter Madeleine

Inne på teatern bar de kungliga föräldrarna givetvis ansiktsmask.

Ett av samtalsämnena efter tillställningen var inte bara prinsfamiljens närvaro utan även hur lik debutanten prins Louis är sin släkting. Vissa ansåg att han är morfar upp i dagen.

LÄS MER: Victoria och Daniel bryter traditionen – går sin egen väg
LÄS MER: Prinsessan Estelle – redan en stilikon
LÄS MER: Drottningens iskalla tystnad efter Meghans missfall

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter