Prins Williams stora oro för lillebror Harry

Znyheter

Han är uppriktigt bekymrad och orolig.

Nu avslöjas att prins William fruktar att hans lillebror går för långt.

England blivande kung har tröttnat på prins Harrys avslöjanden om familjen.

[/caption]

Prins Harry, 36, har gång på talat om hur fruktansvärt det är att vara kunglig och hur han vantrivdes i det brittiska kungahuset.

[/caption]

Det är storebror, prins William, 38, som blir alltmer oroad för sin lillebror och hans ständiga ”avslöjanden” om sin tillvaro i den brittiska kungafamiljen.

LÄS MER: Överraskande önskemålet i prins Philips testamente

Prins Harry och hustrun Maghan har ställt till stor oreda i det engelska kungahuset.

Englands blivande kung fruktar att prins Harrys utspel riskerar att skada relationen med kungafamiljen ytterligare och till slut växa till en irreparabel konflikt.

Det är inte bara en gång som den rödlätte kungligheten luftat sitt missnöje i diverse olika medier. Först var det i den famösa intervjun med Oprah Winfrey, 67, och sedan i dokumentären om mental ohälsa som prinsen producerat i samarbete den amerikanska tv-drottningen.

LÄS MER: Drottning Silvias tuffa kamp mot sjukdomen

Tv-drottningen Oprah Winfreys intervju med prins Harry och Meghan sågs av miljontals tittare. Där gick det till skoningslös attack mot brittiska kungafamiljen.
Och det har även varit annat stök kring prins Harry.

När prins Philip hade avlidit fick inte den brittiska ambassaden i USA tag på honom alls – det slutade med att amerikansk polis fick åka hem till prins Harry för att informera honom om att hans farfar avlidit.

Kungligheten hade legat och sovit när telefonen ringt vid 3 på morgonen lokal tid i Los Angeles. En timme efter att prins Harry informerats gick Buckingham Palace ut med den tråkiga uppgiften om prins Philips hädanfärd.

LÄS MER: Nya superfina bilderna på Oscar och Estelle

Prins William är nu mycket orolig för sin bror som han manar går för långt i kriget mor familjen.

Runt Harry och Meghan har det dessutom uppstått ett bråk som eldas på av den kände journalisten Piers Morgan, 56, som tycker att paret ska bli av med alla sina kungliga titlar efter att man vanvördat kungahuset.

Och i den nya dokumentären om mental hälsa, som nämndes ovan, talar prinsen illa om sin far, prins Charles, 72, som han menar på inte brytt sig om sin son när han mått dåligt.

Dessutom ska Charles inte tagit hand om prins Harry tillräckligt när hans mamma, prinsessan Diana gick bort i den dramatiska bilolyckan i Paris i augusti 1997.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines stora sorg över vännens skilsmässa

Nu återstår det att se om prins William och prins Harry kan komma varandra nära igen.

Drottning Elizabeth, 95, gav sitt godkännande till dokumentären men hon uppges ha förletts tro att den skulle handla om soldaters mentala hälsa.

Enligt tidningen The Sun är prins William djupt bekymrad över vilka nya ”avslöjanden” som kan komma från prins Harry. Prinsens relation till kungafamiljen uppges hänga på en skör tråd.

LÄS MER: Meghans konflikt med stjärnan drabbar prins Harry
LÄS MER: Prins Joachims elaka utspel mot drottning Margrethe
LÄS MER: Victoria och Daniels hemliga rum på Haga slott

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter