Prinsessan Madeleine på festlig bullfest i Svenska kyrkan

Kungafamiljen

Nu bjuds det på andra bullar!
Prinsessan Madeleine gjorde succé hos Svenska kyrkan i Florida.
Men kunglighetens bull-kupp överraskar.

[/caption]

Prinsessan Madeleine, 37, var inbjuden till Svenska kyrkan i Florida när man firade tioårsjubileum. Det strålade om prinsessan som bar en vacker paisleymönstrad röd klänning och för en gångs skulle regnade det i solskensstaten när Madeleine anlände.

[/caption]

Kungligheten sken dock som en sol och mängder av nyfikna kyrkbesökare var på plats – framförallt var det många barn som tagit sig till kyrkan, det är ju inte varje dag man får chansen att se en livs levande prinsessa.

Prinsessan Madeleine anländer till Svenska kyrkan i Fort Lauderdale.

Jubileums-festligheterna hölls i Scandinavian Church and Center i Fort Lauderdale så prinsessan hade fått färdas norrut från hemmet i Miami i en knapp timme beroende på trafiken.

LÄS MER: Madeleines bästis har blivit mamma

Biskop Thomas Petersson från Visby stift var på plats då svenska kyrkan i Florida i formell mening till Visby stift, där var även kyrkoherde Olof Olsson, kyrkans kör och barn från svenska skolan medverkade.

Så som brukligt är serverades svenska bakverk till kyrkkaffet efter gudstjänsten och prinsessan kunde inte motstå att smyga ner en smaskig kanelbulle i sin svindyra handväska från Balenciaga.

Prinsessan välkomnades med fina blommor.
LÄS MER: Prinsessan Birgitta: ”Min hjärtevän blev mördad!”

Att Madeleine som utlandssvensk inte kunde motstå att norpa bullen är full begripligt men inte helt enligt etiketten.
– Nja, ha, ha. Vi är nog många som har blivit frestade många gånger och en del av oss har säkert gjort något dylikt, men det är inte helt enligt etiketten det är det inte. Nu i är det ju julbordstider snart och hur skulle det se ut om folk och fä började fylla väskor och fickor med köttbullar? Det passar sig inte, formellt sett är det stöld men av den mindre arten, något slags litet tillgrepp kan vi kalla det, konstaterar en vett- och etikettexpert som Allt om Kungligt samtalat med.

De små barnen fick träffa en riktig sessa.

Madeleines bull-kupp verkar dock ha avlöpt utan några repressalier.

Prinsessan fick till och med en påse med extra bullar och kokosbollar i en påse att ta med hem till barnen och Chris O’Neill, 45.

LÄS MER: Så blir drottning Margrethes ensamma jul på slottet

Prinsessan Madeleine strålade som en sol.

Besökarna i kyrkan brydde sig nog inte så mycket om bull-kuppen utan det som stack ut var hur strålande pigg och fräsch prinsessan såg ut. Madeleine är verkligen en prydnad för kungahuset när hon väl är ute och representerar och kanske bullen gav mersmak så att vi får se mer av den vackra kungligheten framöver.

LÄS MER: Prins Harry peppade handikappade krigsveteraner
LÄS MER: Kronprinsessan Marys nya tunga uppdrag
LÄS MER: Mette-Marits mörka tankar om framtiden

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen