Prinsessan Madeleines härliga påskbild med barnen

Znyheter

Vilken härlig bild och vilken härlig tradition!

Prinsessan Madeleine delar generöst med sig av sitt harmoniska familjeliv.

Nu har den vackra kungligheten publicerat en fantastisk påskbild.

[/caption]

Prinsessan Madeleine, 39, har de senaste åren kommit att hamna lite i skymundan. Det är helt naturligt då kungligheten som ju bekant bor i Miami med sin framgångsrike make, Chris O’Neill, 47, och parets tre vackra barn.

[/caption]

Prinsessan ser dock till att hålla fortsatt kontakt med sina undersåtar. Och hon har dessutom instiftat en härlig liten tradition som bara är hennes. Varje påsk publicerar kungligheten en bild på familjen.

LÄS MER: Prins Alexanders mysiga födelsedag med familjen

Prinsessan Madeleine skickar en härlig påskhälsning på Instagram. Bild: TT

Och i år slog prinsessan verkligen på stort. Madeleine och döttrarna Leonore, 8, och Adrienne, 6, är finurligt matchande i blå och blommiga klänningar och de sitter uppställda invid en liten påskinstallation hemma i trädgården i Pinecrest utanför Miami.

Prinsessan och hennes familj stannade hemma under påsken i år. Det händer att man reser bort och när Madeleine var yngre for hon alltid med sina väninnor till den spanska jetsetorten Marbella.

Med tanke på att maken, Chris O’Neill har så mycket att stå i med sina framgångsrika företag så var det nog klokt att man höll sig på hemmaplan den här påsken.

Men frångick dock inte påskfirandet, prinsessan Madeleine är mycket noga med att barnen ska få en svensk uppfostran med allt vad det innebär.

LÄS MER: Harry och Meghan återförenade med drottningen i England

Prinsessan Madeleine bor i sitt Florida-hem där hon lever med familjen. Bild: TT
Något som hovet informationschef Margareta Thorgren, 58, kan vittna om:

– Prinsessan Madeleine håller fast vid svenska traditioner som hon vill föra vidare till barnen. Och prinsessan hoppas förstås att hon kan komma hem till sommaren, med familjen. Som hon brukar göra, säger hon till Svensk Dam.

På bilden syns varken maken Chris eller prinsessparets son, prins Nicolas, 6, det är inte orimligt att anta att herrarna dukade fram påsklunchen.

LÄS MER: Kungaparets härliga påsksemester – njöt av solen

Prinsessan Madeleine har som tradition att publicera en fin påskhälsning från USA. Så här såg det ut i fjol. Bild: Instagram/Prinsessan Madeleine

Kung Carl Gustaf, 75, och drottning Silvia, 78, njöt av påsken och det vackra vädret uppe i jämtländska Storlien där vår monark som bekant har en sportstuga han ärvt av sin mor, prinsessan Sibylla som fick stugan i bröllopsgåva av Friluftsfrämjandet i samband med att hon gifte sig med prins, Gustaf Adolf.

LÄS MER: Prinsessan Christinas bländade comeback i det offentliga
LÄS MER: Kungens svåger skadad i allvarlig skidolycka
LÄS MER: Drottning Silvias fina fest mot prinsessan Sofia

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter