Prinsessan Madeleines nya lycka med maken Chris

Znyheter

En sådan underbar tid.

Det fullkomligen strålar om prinsessan Madeleine.
Det går inte att ta miste på kunglighetens lycka över att få umgås med sin älskade make på hemmaplan.

[/caption]

Sommarens stora begivenhet i kungafamiljen måste trots allt vara det faktum att prinsessan Madeleine, 39, och hennes familj bereddes möjligheten att återvända till svensk mark efter att ha varit isolerade i coronahärjade Florida i ett- och ett halvt år.

[/caption]

Den fina prinsessfamiljen har sannerligen varit saknad, både av undersåtarna och inte minst av kungafamiljen. Speciellt kung Carl Gustaf, 75, är salig över att återigen få träffa och umgås på tu man hand med svärsonen Chris O’Neill, 47.

LÄS MER: Fergies ilska efter nobben av Netflix – fick knappt vara med

En sån fin återförening. Prinsessan Madeleine är på Solliden och umgås med kronprinsessan Victoria och den övriga familjen.

Vår monark och amerikanen uppskattar verkligen varandra och förenas av flera intressen såsom flådiga bilar, historia och en faiblesse för att emellanåt ta en väl kyld drink.

Och för prinsessan Madeleine måste det kännas underbart att återigen få visa barnen sitt älskade hemland.

Även om hennes barn växer upp i en väldigt internationell miljö så vill prinsessan att de inte glömmer sitt svenska ursprung.

LÄS MER: Prins Harrys och Meghans sanslösa utgifter i Hollywood

Prinsessan Madeleine med maken Chris och dottern Leonore.
Glädjen som prinsessan Madeleine och hennes make erfar just nu gick verkligen att förnimma under Victoriadagen. På varje bild strålade det om lycka om paret och Chris O’Neill som normalt sett kan vara lite tillbakadragen och diskret var på ett strålande humör och tillät till och med sig själv att skoja lite med pressfotograferna på plats.

Prinsessfamiljen gladdes även åt att få se artisten Lena Philipsson, 55, sjunga och uppträda för dem under ”Solliden sessions”. Där såg man också hur kul prinsessan Estelle, 9, och prinsessan Lenore, 7, har det – det går inte att ta miste på att kusinerna trivs tillsammans.

LÄS MER: Victorias härliga båtsemester med Daniel och barnen 

Prinsessan Madeleine och Chris ser romantiska ut under sin vistelse på Öland.

Nu fortsätter semestern för familjen och räkna med att det kommer föra flera spännande utflykter och spännande restaurangbesök. Att äntligen få uppleva den svenska sommaren tillsammans är en ynnest för hela familjen.

LÄS MER: Meghans djupa konflikt med prins William skakar om
LÄS MER: Drottning Margrethes hemliga överraskning för danskarna
LÄS MER: Efter krisen: Madeleines fina återförening med maken Chris

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter