Prinsessan Sofia avslöjar härliga hemligheten

Znyheter

Prinsessan Sofias nya hemlighet avslöjas.
Den vackra kungligheten är på god väg att bli en slags ambassadör för mysiga utflyktsmål.
Nu bjuder hon på upplevelsen av ännu ett pittoreskt smultronställe.

[/caption]

Allt om kungligt kunde nyligen rapportera att prinsessan Sofia, 35, och prins Carl Philip, 41, visade upp en speciell plats som betyder mycket för paret. Det var från Nynäs naturreservat, en plats som kungligheterna ibland besöker för att ha picknick på klipporna vid Gisesjön.

[/caption]

Och nu är prinsessan och hennes make återigen på hugget och visar upp en favoritplats. Den här gången är det från Solliden på Öland. I sommarslottets vackra trädgård trivs dalkullan och motorprinsen extra bra.

– Sollidens trädgård bjuder på så mycket vackert och sevärt – och roligt, skriver prinsparet på Instagram, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Kunglig comeback för pigge prins Philip

Här tipsar prinsessan Sofia om Sollidens härliga trädgård.

Prinsparet har haft en omtumlande vår som en följd av coronapandemin. Prinsessan Sofia har ryckt in och arbetat i vården medan prins Carl Philip har tjänstgjort i Försvarsmakten i kampen mot det otäcka coronaviruset.

LÄS MER: Stort grattis till Marianne Bernadotte – fyller 96 år

Prins Alexander svingar sig helt orädd i en lian i den lummiga trädgården.
Och det är en välförtjänt semester på hemmaplan som det vackra paret nu får njuta av tillsammans med småprinsarna Alexander, 4, och Gabriel, 2.

LÄS MER: Bild-Extra: Prins Oscars skojiga bus i trädgården på Solliden

Prinsessan Sofia tipsar även om den spännande utställningen där besökarna får ta del av kung Carl Gustafs vistelse genom åren på Solliden.

Den unga familjen njuter just nu på Öland, man har stannat kvar där efter firandet av kronprinsessan Victoria, 43, på hennes födelsedag. Under den annorlunda tv-sändningen var det prinsparet som var med i Borgholms slottsruin och beundransvärt stöttade kronprinsessan med sin närvaro.

LÄS MER: Meghans dominerande makt över prins Harry

Den ömsinte och omtänksamme fadern, prins Carl Philip, flanerar med sina barn i den vackra slottsträdgården.

Prinsessan Sofia, som är en ytterst generös och plikttrogen person, har kommit att bli en slags turistambassadör för nyfikna Sverige-resenärer.

– På nästa smultronställe spenderar vi mycket tid. Just nu visas en utställning från Kungens alla år på Solliden, skriver prinsparet till inlägget på Instagram.

LÄS MER: Märtha Louises och Aris dotter Maud Angelica söker hjälp

Prins Alexander och prins Gabriel tar igen sig på en vacker bänk i skuggan.

Inlägget är illustrerat med vackra bilder på barnen prins Alexander och prins Gabriel när de sitter på en parkbänk i den lummiga trädgården. Dessutom får vi ta del av fotoutställningen om Carl XVI Gustafs tid på Sollidens slott genom åren.

LÄS MER: Prins Harry och Meghans nya tuffa motgång i USA

Här är det prinsessan Sofia själv som intresserar sig för fotoutställningen.

Det blir spännande att följa vad prinsessan Sofias nästa smultronställe ligger. Det är en härlig tradition som den vackra dalkullan verkar vara på väg att inleda och vi dristar oss till att föra fram idén om att det här fenomenet kan bli en vacker bok med tiden.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines fruktan hemma i Florida huset
LÄS MER: Prinsessan Désirée berättar om den tuffa tiden
LÄS MER: Victoria och Daniels hemliga smultronställe

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter