Prinsessan Sofia blir tv-stjärna med Renée Nyberg

Znyheter

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine har redan gjort en dokumentärserie på TV3.
Nu är det prinsessan Sofias tur att synas i ett nytt program med Renée Nyberg.

[/caption]

Redan förra veckan avslöjades det att prinsessan Sofia, 35, skulle göra ett hemligt tv-program. Det blev många spekulationer. Men nu vet vi vad det handlar om.

[/caption]

Det är programledaren Renée Nyberg, 54, som har fått följa med i prinsessans vardag där hon öppet berättar om omställningen att gå från omskriven ”Paradise Hotel”-deltagare och glamourmodell till att bli medlem i kungahuset.

LÄS MER: Victoria på romantisk kärleksfest i slottspark

I den nya TV4-dokumentären berättar prinsessan Sofia och Frida Vesterberg om sitt arbete med Project Playground för Renée Nyberg.

– Jag och prinsessan pratade bland annat om de stora konstrasterna i hennes liv och om fördomar kring hennes bakgrund, berättar Renée Nyberg i Expressen.

Programmet kommer i huvudsak fokusera på hennes arbete med Project Playground. Vi får följa Sofias arbete med organisationen i såväl Sydafrika som hemma i Sverige.

LÄS MER: Kungaparets oväntade beslut – flyttar igen

Prinsessan Sofia har fått mycket beröm den senaste tiden. Den vackra kungligheten vill hjälpa där hon behövs.
Project Playground, som Sofia grundade 2010 tillsammans med Frida Vesterberg, arbetar för att barn ska kunna växa upp i en trygg miljö med stimulerande och utvecklande aktiviteter som tillgodoser det enskilda barnets behov. Deras huvudfokus ligger på utsatta barn i Kapstaden men sedan 2016 verkar de även i Hallonbergen.

– Det som slog mig mest med den här resan är Sofias och Fridas personliga engagemang i barnen, att de känner varenda unge och följer dem ända tills de är vuxna, säger Renée Nyberg.

LÄS MER: Familjens fina stöd till prins Joachim efter sjukdomen

Prinsessan Sofia, Renée Nyberg och Frida Vesterberg under inspelningen.

Men Renée, som har fått många att öppna upp sig, går även in på flera personliga frågor i Sofias liv. I programmet får vi bland annat veta hur hon ser på sitt föräldraskap och hur det känns att ständigt vara offentlig.

”Prinsessan Sofia – Project Playground” sänds torsdagen den 3 september klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

LÄS MER: Victoria och Daniel tar oväntat över efter kungen
LÄS MER: Prinsessan Leonores tuffa utmaning väcker oro
LÄS MER: Strålande glad Victoria på hemlig möhippa

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter