Victoria på romantisk kärleksfest i slottspark

Znyheter

Så fick de äntligen varandra på riktigt.
Kungavännerna Andrea Brodin och Cedric Notz är nu gifta.
Kronprinsessan Victoria var med under vigseln med sin älskade prins Daniel.

[/caption]

Kronprinsessan Victoria, 43, riktigt strålade när hennes väninna Andrea Brodin, 38, känd tv-inredare, fick sin Cedric Notz, 45.

[/caption]

Brudparets andra riktigt nära kungavänner, prinsessan Madeleine, 38, och maken Chris O´Neill, 46, satt dock fast i Florida och kunde inte närvara.

LÄS MER: Victoria och Daniel tar oväntat över efter kungen

Kronprinsessan Victorias väninna Andrea Brodin har gift sig. Bilden är från hennes första bröllop.

Det som kändes extra tungt är att prinsessmaken utsåg Andreas man Cedric till bestman när de gifte sig. Det var så de träffades och nu fick Chris aldrig möjligheten att återgälda det.

Efter Madeleines bröllop tog det sin tid innan Andrea och Chris riktigt fattade tycke. Men med kärlek i sikte lämnade Cedric Schweiz för att få tillbringa sitt liv med sin kärlek i Sverige. I november 2016 fick paret dottern Isabella, 3.

LÄS MER: Kungaparets oväntade beslut – flyttar igen

Kronprinsessan Victoria och hennes Daniel var gäster på det fina societetsbröllopet.
Det eleganta societetsparet har under lång tid planerat sitt bröllop. Det har visat sig att jobb, flytt, renoveringar, barn och andra prioriteringar kommit emellan. Men nu var det då äntligen dags. Och detta i ett läge som kanske inte var helt optimalt med tanke på coronakrisen.

Festekipaget anlände efter klockan fem med en båt från Stockholms innerstad. Det var en ansamling glada och entusiastiska vänner som steg av båten vid Ulriksdal. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel, 46, valde dock att bli körda av en livréklädd chaufför från Kungliga hovstallet.

LÄS MER: Prinsessan Sofias hemliga uppdrag avslöjat

Andrea Brodin och maken Cedric Notz blev förälskade efter att han varit bestman åt Chris O’Neill.

Bröllopet ägde rum vid Andrea Brodins föräldrar Hans Eric ”Jejje” Brodin, 75, och Eva Benita ”Putzi” Brodins, 66, fantastiska bostad i Ulriksdal i Solna.

Föräldrarna är sedan länge vänner med kungaparet som av förklarliga skäl inte var på plats.

Däremot var det många andra kända ansikten från societeten inbjudna utöver Victoria och Daniel. Däribland  H&M-arvtagerskan Lina von Heidenstam, 43, med sin man Petter, 42, Bathina, 41, och Aje Philipson, 77, Emilia de Poret, 44, med sin man Amaury, 48, och Anja, 43, och Carl Kuylenstierna, 43. Cedrics mamma var också influgen från Schweiz.

LÄS MER: Strålande glad Victoria på hemlig möhippa

Brudens föräldrar Eva Benita ”Putzi” Brodin och Hans Eric ”Jejje” Brodin är nära vänner till kungafamiljen.

Vigseln ägde rum på baksidan av brudens föräldrars gula 1800-tals villa. På terrassen fanns vita stolar och en rosenbåge stod uppställd som var draperad med böljande sidentyg.

Närmast bröllopsparet satt kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Andrea var klädd i en fantastisk vit klänning broderad med gnistrande stenar och djupt ryggdekolletage designad av By Malina. Utsikten var helt bedårande över Edsviken.

Inför middagen hade sju bord ställts upp i en av salongerna. Maten var beställd och kockar var på plats, men porslinet stod bruden själv för. Andrea hade tidigare skrivet på sin blogg om att det inte är lätt att vara petig med detaljerna. Hela 14 kartonger porslin lär bruden ha forslat dit.

LÄS MER: Drottning Elizabeth bestulen på Buckingham Palace

Victoria och Daniel var på ett härligt humör under bröllopet med omkring 30 inbjudna gäster.

Färgtemat var i vitt, grönt och guld. Färgerna gick igen i brudbuketten såväl som i bordsdekorationerna. Allt var stiligt arrangerat av floristen Victoria Falén och hennes Melody Flowers.

Andrea uttryckte sin glädje över det varma vädret trots att det hade talats om regnskurar. Hon hade även tänkt ut allt i minsta detalj och låtit varje gäst få en designad flaska med handsprit att ha under dagen.

LÄS MER: Första bilden på prins Joachim efter stroken

Kronprinsessan Victoria presenterade sin blivande make Daniel första gången i ett mer officiellt sammanhang under väninnan Andrea Brodins första bröllop 2003.

Det blev fest långt in på småtimmarna med liveband som i huvudsak spelade olika svängiga rockklassiker. Kronprinsessparet var i en strålande feststämning och gratulerade brudparet med varma kramar. Inte ett öga var torrt.

LÄS MER: Prinsessan Sofias och familjens glädje åt förändringen
LÄS MER: Kronprinsessan Victorias nya utmaning – ett tungt ansvar
LÄS MER: Kungaparets hemliga resa – allt om trevliga besöket

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter