Prinsessan Sofia och Meghan – kopior av varandra?

Znyheter

Efter den omskrivna dokumentären ”Prinsessan Sofia – Project Playground” har det skrivits om henne världen över.
Många drar liknelser mellan den svenska prinsessan och Meghan Markle.

[/caption]

I det uppmärksammade programmet följer Renée Nyberg, 54, med prinsessan Sofia, 35, till Kapstaden där hon har sitt Project Playground. Hon visar där en annan sida än att ”bara” vara prinsessa.

[/caption]

Efter att dokumentären sändes har Sofia jämförts med Meghan Markle, 39.  Båda har varit kommersiella innan de blev kungliga och synts i sammanhang som traditionellt inte har varit accepterade i kungahusen. Båda har dessutom ett starkt driv att arbeta för de svaga och behövande.

LÄS MER: Margrethe väljer Mary – Marie får stå tillbaka

Prinsessan Sofia har på senare tid blivit en av kungafamiljens mest omtyckta medlemmar. Bland annat på grund av sitt öppna liv som hon delar med det svenska folket, till skillnad från andra mer tillknäppta medlemmar i kungafamiljen.

Men det som skiljer dem åt är att vår prinsessa Sofia har arbetat med sig själv och sin identitet för att kunna leva och verka i båda världarna. Något som Meghan inte ens har snuddat vid.

LÄS MER: Drottning Elizabeths överraskande flyttbesked

Internationellt liknas prinsessan Sofia vid Meghan Markle, som hon också gifte sig med en viss prins.
På frågan i dokumentären om hon ville göra en Megxit svarar hon;

– Näe. Faktiskt inte. Jag tycker jag har hittat en sån fantastisk balans, och jag ser verkligen det positiva nu när jag har tagit mig igenom de här stormiga åren. Det är en sådan enorm fördel, i och med att vi har möjlighet att stå lite i båda världarna.

LÄS MER: Victorias hemliga besök hos svärmor Ewa

I den nya TV4-dokumentären om Sofia fick prinsessan frågan om hon vill göra en Megxit. Här syns kungligheten med Frida Vesterberg och programledaren Renée Nyberg.

I dokumentären framgår hur stark vår prinsessa är och att hon inte låtit sitt förflutna sitta kvar som en tung ryggsäck. Hon har fått hjälp och stöd bland annat från sin likasinnade svåger prins Daniel, 46, som också gjort en rejäl klassresa.

LÄS MER: Mette-Marit rörd till tårar under sonens konfirmation

Prinsessan Sofia fyrar av ett härligt leende mot fotograferna under Polarpriset.

Daniel var en av dem som i kungahuset först gjorde en markering.

Under en tillställning när Sofia var precis inkommen till kungahuset valde han att gå direkt fram till hennes bord och lägga handen på hennes axel. Därmed var alla tvivel borta.

LÄS MER: Kate i chock – efter makabert fynd i trädgården
LÄS MER: Victoria och Daniels tuffa vandring i fjällen
LÄS MER: Juan Carlos älskarinna om passionen och sveket

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter