Privat video med kungaparet väcker reaktioner i utlandet

Kungafamiljen

Ibland går det rasande fort.
Kungen och drottning Silvia fångades på en privat film i bilen.
Nu sprids klippet på kungaparet i utlandet.

[/caption]

Kungen, 77, och drottning Silvia, 79, har precis kommit hem till Sverige efter en härlig helg i Salzburg och festivalen som uppmärksammar drama och klassisk musik.

[/caption]

På plats i Wolfgang Amadeus Mozarts födelsedag sammanstrålade kungaparet med prinsessan Madeleines, 41, svärmor Eva O’Neill.

LÄS MER: Kung Charles markering mot prins Harry efter sveket

Nu sprids en privat video med kungen och drottning Silvia som fått stort genomslag i Norge: Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Det blev fest och härliga upplevelser under flera dagar. Ja, det är sällan vi har sett Silvia så glad och avspänd som just i sällskap med Chris O’Neills, 49, eleganta mor.

Nu sprids ett privat klipp av kungen och drottningen på TikTok, dock inte från Salzburg.

Det är tveksamt om kungaparet är medvetna att de blev filmade, men man ser ändå tydligt att det är Carl Gustaf och hans vackra hustru i videon.

Men vad gör då kungaparet på videon som nu fått stor spridning, inte minst i Norge där tidningen Se & Hör uppmärksammar klippet?

LÄS MER: Här visar ÖB Micael Bydén upp nya flickvännen i direktsänd tv

Det är på E4:an som kungaparet syns när de gör en omkörning av en privat bilist. Bild: TikTok
Jo, kungen och drottningen befinner sig i sin sportbil, en blå BMW M8, och kör om en annan bil på E4:an med en rasande hastighet. Det är en privat bilist som var flink med mobilen och fångade kungaparet under omkörningen.

– Bilen kör ganska snabbt förbi men man får en skymt av drottningen i passagerarsätet. Sedan kan man se en närbild på bilen precis när bilen kör förbi och föraren är ingen mindre än kung Carl Gustaf själv, skriver Svensk Dam och fortsätter:

– Bilen köpte kungen till sig själv när han fyllde 74 år och det verkar vara en av hans favorit-bilar då han synts köra den flera gånger.

LÄS MER: Nya beskedet om Madeleine och Chris – hovet berättar allt

Det var i kungens sportiga BMW M8 som kungaparet åkte i när de fångades på film. Bild: Pontus Lundahl/TT

Kungen är som bekant en stor entusiast av sportbilar och i helgen besökte han Sollidens Entusiastfordonsutställning på Öland.

Regenten, som fick sällskap av sin älskade vovve Brandie, hade inget paraply och fick ta emot flera störtskurar när han gick omkring bland alla intressanta vrålåk.

LÄS MER: Carl Philips och Sofias stora glädje efter babybeskedet
LÄS MER: Så fint firade Victoria prinsessan Christinas 80-årsdag
LÄS MER: Drottning Silvias sårad av Chris O’Neills svek mot familjen

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen