ÖB Micael Bydén visar upp nya flickvännen i direktsänd tv

Kändisar

Överbefälhavaren Micael Bydén är kär.
Så förälskad att han ogenerat visar upp känslorna för nya flickvännen Linda Staaf i direktsänd nöjes-tv.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2023-08-09

Överbefälhavaren Micael Bydén, 59, förvånade många när han i maj 2022 skilde sig från hustrun Anita Carlman, 64, efter 33 år tillsammans, varav 23 år som gifta.

[/caption]

Anledningen var att Micael Bydén funnit en ny kärlek i den 12 år yngre poliskvinnan Linda Staaf, 47.

LÄS MER: Därför lämnade kungen drottning Silvia i utlandet

Överbefälhavaren Micael Bydén visar upp nya kärleken Linda Staaf i ”Allsång på Skansen”. Bild: SVT

Många minns Linda Staaf som en av huvudpersonerna i den stora skandalen som avslöjades i polisledningen under förra året. Innan hon inledde sin romans med ÖB hade hon haft en relation med sin lönesättande chef Mats Löfving.

Faktum var att Micael Bydén och Linda Staaf smög med sin relation under en längre tid och gjorde allt för att hemlighålla sina heta känslor till varandra.

Frågan väcktes om det kunde ha funnits en säkerhetsrisk då ÖB hade en hemlig älskarinna. Det var också något som ÖB tvingades svara på frågor kring i SVT:s ”30 minuter”.

LÄS MER: Stora mysteriet med Chris hemliga mamma Eva O’Neill

Linda Staaf var tillsammans med rikspolischefen Anders Thornberg, tidigare regionpolischefen Mats Löfving och polisens externa utredare Runar Viksten inblandad i den stora polisskandalen som avslöjades ifjol. Bilder: TT
Men nu verkar det som om att alla frågetecken kring ÖB och hans nya kvinna har suddats ut.

Paret visar sig nu allt mer i det offentliga livet. Under nationaldagsfirandet tog Micael Bydén exempelvis med sig Linda Staaf på de efterföljande festligheterna och där den nya flickvännen också fick träffa kungafamiljen.

Men det slutar inte där.

LÄS MER: Nya bilderna på Madeleine väcker reaktioner i utlandet

Nu syns Linda Staaf i andra sammanhang. Som här i ”Allsång på Skansen” med sin kärlek Micael Bydén, landets överbefälhavare. Bild: SVT

Under tisdagens sändning av ”Allsång på Skansen”på SVT fanns Micael Bydén och Linda Staaf i publiken där kameran zoomade in det nyförälskade paret.

– Under kvällens avsnitt presenterade Pernilla ett helt nytt segment i programmet: Nämligen en så kallad Kiss-Cam! Ett amerikanskt fenomen som går ut på att kameran stannar vid par i publiken som förväntas pussas i sändningen, skriver Svensk Dam och fortsätter:

– Och vid ett tillfälle stannade kameran vid inga mindre än just Micael och Linda, som såg ut att njuta av den härliga kvällen. Så fint!

LÄS MER: Carl Philips och Sofias stora glädje efter babybeskedet
LÄS MER: Här festar drottning Silvia loss med Eva O’Neill på hemlig resa
LÄS MER: Nya beskedet om Madeleine och Chris – hovet berättar allt

[/caption]
Senaste nyheter