Stora mysteriet med Chris hemliga mamma Eva O'Neill

Kungafamiljen

Ett stort mysterium.
Ingen vet hur gammal Chris O’Neills mamma Eva är – och dessutom har hennes utseende förändrats.
– Man känner knappt igen henne, skriver Svensk Dam.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2023-08-08

I dagarna har prinsessan Madeleines, 41, svärmor Eva O’Neill fångats på bild tillsammans med drottning Silvia 79, under festliga sammanhang i Salzburg.

[/caption]

Chris O’Neills, 49, mamma och den svenska drottningen står varandra mycket nära. Damerna poserade tätt omslingrade och hand-i-hand i samband med ett stort party under festivalen i Salzburg, som varje år hyllar drama och klassisk musik.

LÄS MER: Nya beskedet om Madeleine och Chris – hovet berättar allt

Eva O’Neill har blivit mycket populär i kungafamiljen. Bild: Anders Wiklund/TT

Chris O’Neills mamma är en favorit hos kungaparet och hennes okonstlade sätt får dem ofta att brista ut i skratt. Det råder med andra ord inget tvivel om att Eva O’Neill under de senaste åren blivit en uppskattad person i kungafamiljen.

Men nu rapporteras det om ett stort mysterium kring den eleganta societetsdamen.

Ingen vet egentligen hur gammal Eva O’Neill är. Hon håller en mycket låg profil och beskrivs även vara ”lite hemlig” av sig.

LÄS MER: Prins Harrys och Meghans nya plan – så ska de tjäna miljoner

Drottning Silvia och Eva O’Neill var på ett strålande humör när de gick på fest tillsammans i Salzburg. Bild: Babirad Picture/Shutterstock
Det har spekulerats att hon kan vara 82 eller 89 år gammal. Det är Svensk Dam som tar upp hemlighetsmakeriet i en artikel.

– Eva O’Neill är en kvinna som alltid är en källa till fascination. Hon rör sig i den absoluta societeten, ändå är hon mycket hemlig. Ja, det är till och med oklart hur gammal hon är och även stora delar av hennes bakgrund är ett mysterium, skriver tidningen som berättar att hon också har förändrat sitt utseende.

– Det axellånga är utbytt mot en kortare frisyr. Om man inte sett Eva på länge får man nästan kolla två gånger! Men allt klär en skönhet. Chris mamma Eva hänför som vanligt hela rummet.

LÄS MER: Så fint firade Victoria prinsessan Christina på 80-årsdagen

Ingen vet egentligen hur gammal Eva O’Neill är. Bild: TT

Den stora förändringen syntes tydligt när Eva O’Neill och drottning Silvia tillsammans gjorde entré på flera olika fester i Salzburg.

Många blev aningen överraskade då hovet inte på något sätt hade kommunicerat deras närvaro på festivalen.

Kvinnorna såg ut att ha det riktig trevligt tillsammans, och vem vem? Kanske blir det fler hemliga resor tillsammans framöver.

LÄS MER: Carl Philips och Sofias stora glädje efter babybeskedet
LÄS MER: Här festar drottning Silvia loss med Eva O’Neill på hemlig resa
LÄS MER: Victoria och Daniel lämnar Haga – flyttar in i nytt lyxhus

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen