Shamanens överraskning får kung Harald att se rött

Znyheter

Det har stormat rejält första början.
Och orkanvindarna fortsätter blåsa efter ett och ett halvt års förhållande.
Nu förargar Märtha Louise och hennes shaman-pojkvän på nytt det norska kungahuset.

[/caption]

De har varit ett par sedan i maj 2019. Och redan från första stund blev det kontroverser då shamanen Durek Verrett, 45, vägrade ta till sig av uppmaningarna.

[/caption]

Den frispråkiga prinsessan Märtha Louise, 49, avgudar sin shaman och som pappas flicka får hon oftast sin vilja igenom. Men nu verkar det gått på tok för långt.

LÄS MER: Victorias vågade succéval – en sån dam med ruter i

Prinsessan Märtha Louise valde att coronatiderna att besöka sin pojkvän Durek Verrett.

Det har varit en förklarlig paus mellan Durek som bor i USA och prinsessan som varit hemma i Norge. Senast de sågs var när Märtha Louise tog med sig barnen till Hawaii på semester. Allt bara för att få träffa sin älskade.

Strax efter att de hade rest stängde man gränserna i Norge på grund av covid-19. Följden ledde till karantän vid hemkomsten, något som inte roade kungahuset.

LÄS MER: Nya bilder avslöjar Charlènes och prins Alberts förhållande

Shamanen och prinsessan Märtha Louise visar gärna upp sina heta känslor för varandra.
Kung Harald, 83, blev givetvis både orolig och irriterad över hennes infall och att hon dessutom riskerade de älskade barnbarnens hälsa.

Durek har även under resans gång gjort en hel del uttalanden som väckt stor uppmärksamhet. Shamanen har bland annat beskrivit sitt och prinsessans sexliv och berättat att han gärna doftar i andra mäns armhålor. När förhållandet med prinsessan blev officiellt hörde dessutom hans ex-man av sig till Märtha Louise. Han ville då varna henne för denna shaman.

LÄS MER: Fartfylld dag med prins Daniel – imponerade på hojen

Märtha Louise ska så småningom bli sambo med sin pojkvän Durek Verrett.

När Märtha Louise dotter Leah Isadora Behn, 15, nyligen konfirmerades upplyste kungen sin dotter om att shamanen inte var välkommen. Anledningen var att det inte skulle se bra ut i dessa pandemitider. Men nu när Märtha Louise fyllde år kunde ingen stoppa honom. Han satte sig på ett plan och flög över Atlanten till sin käraste.

Märtha Louise glädje visste inga gränser.

LÄS MER: Carl Philips och Sofias nya spännande lansering

Kung Harald och drottning Sonja har stött på många överraskningar med sin nya svärson Durek Verrett.

– Jag älskar överraskningar. Och den bästa av överraskningar var att du dök upp på min födelsedag, Durek, efter sex långa månader isär. Det har varit så utmanande och samtidigt fantastiskt, att vi har kunnat stärka våra band och vår förståelse för varandra även om vi inte kunnat träffas, skriver prinsessan på Instagram och fortsätter:

– En av de viktigaste sakerna som den här corona-tiden har visat mig, är att vi människor är tuffare än vi tror och kan klara allt, men det är bättre när vi har människorna vi älskar nära inpå.

Kung Harald är nog allt annat än glad och troligtvis börjar hans tålamod närma sig den yttersta gränsen.

LÄS MER: Prins Daniels fina hyllning till älskade Estelle
LÄS MER: Meghans och Harrys svek mot drottning Elizabeth
LÄS MER: Prinsessan Sofia och Meghan – kopior av varandra?

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter