Nya bilder avslöjar Charlènes och Alberts förhållande

Znyheter

Det har under många år ryktats om ett kärlekslöst äktenskap i Monaco.
Spekulationerna om att prins Albert och hans hustru är olyckliga tillsammans avlöser varandra.
Men nyligen fick vi bildbeviset som visar något helt annat.

[/caption]

För en tid sedan avgjordes ”The Crossing-Calvi-Monaco Water Bike Challenge”. Målet var att ta sig från Calvi till Monaco på kortast tid via havet och på vattencyklar. Avståndet är 180 kilometer.

[/caption]

Tävlingen är en del av prinsessan Charlènes, 42, stiftelse som ingår i att öka medvetenheten i hennes vattenprojekt, att rädda liv. Det är det tredje året som tävlingen genomförs. Utmaningen är att med två lag, fyra cyklister i vardera, se vilka som kommer först genom att vattencykla de 180 kilometer på havet genom stora vågor och vattenströmmar.

LÄS MER: Fartfylld dag men prins Daniel – imponerade på cykeln

Prins Albert och hans Charlène har omgetts av rykten om att deras äktenskap är i kras.

Det ena laget, Team Serenity hade Charlène som lagledare. I det andra, Team Notorious, hade hennes bror Gareth Wittstock, 40, som är generalsekreterare i hennes stiftelse, samma position. Deltagarna var alla kända internationella idrottare.

Team Serenity med prinsessan i spetsen vann på 22 timmar och 33 minuter. Hennes brors lag gick i mål 14 minuter senare. Under eventet drog de in nästa fyra miljoner svenska kronor som går till stiftelsen för att bland annat lära missgynnade barn att simma och få vattensäkerhet.

LÄS MER: Prins Daniels fina hyllning till älskade Estelle

Men under ”The Crossing-Calvi-Monaco Water Bike Challenge” fick vi se en annan sida av kungligheterna i Monaco.
Prins Albert, 62, var med vid start för att heja på sin fru. Vid målgången var även deras tvillingar ivriga att se vem som kom först av mamma och morbror. Vid målsnöret väntade en kärleksfull prins Albert som gav sin älskade fru en välförtjänt kyss. Att han är stolt och det finns kärlek mellan dem råder inga tvivel.

LÄS MER: Meghans och Harrys svek mot drottning Elizabeth

Prins Albert var mycet öm mot sin hustru som deltog som lagkapten under tävlingen.

Paret delar dessutom drivkraften att hjälpa till i världen och fokus har legat på just hav och vatten. Prinsen har ett eget projekt som han bland annat delar med vår kronprinsessa Victoria, 43, då de båda är djupt oroliga för vattenföroreningarna. Victoria skulle ha medverkat under Monaco Ocean Week i mars detta år men fick av förklarliga skäl avstå.

LÄS MER: Prinsessan Sofia och Meghan – kopior av varandra
LÄS MER: Margrethe väljer Mary – Marie för stå tillbaka
LÄS MER: Drottning Elizabeths överraskande flyttbesked

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter