Vännerna i chock efter Chris O’Neills utseendeförändring

Kungafamiljen

En makalös skillnad.
Åren som kunglig har påverkat Chris O’Neill på djupet.
Nu reagerar amerikanens vänner över hans chockartade utseendeförändring

[/caption]

Av: Jennifer Erixon | Bilder: TT | Publicerad: 2024-04-16

Att Chris O’Neill, 49, inte är samma person idag som när han träffade prinsessan Madeleine, 41, den där magiska våren i New York är ingen hemlighet.

[/caption]

Den framgångsrike finansmannen har i likhet med sina generationskamrater gjort en livsresa. Inte minst har han gift sig och blivit familjefar.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias bittra misslyckande med prins Daniel

Chris O’Neills liv och utseende har förändrats sedan han träffade prinsessan Madeleine. Bild: Pontus Höök/TT

Lägg dessutom till det faktum att med stigande ålder plägar vi alla att mogna och kanske bli lite förändrade, ofta till det lite bättre.

När vi bli äldre har vi våra samlade erfarenheter som lärt oss om livet. Vi vet att saker och ting ofta löser sig till slut, vi behöver inte rusa åstad på allting.

Vi lär oss också ta det lite lugnare och kanske tänka efter före innan vi kastar oss in i ett nytt projekt oavsett om det gäller arbete eller fritid.

Allt det här är giltigt även för Chris O’Neill.

LÄS MER: Silvia fick nog av sveket – nytt beslut i relationen med kungen

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine har nu varit gifta 11 år. Bild: Jessica Gow/TT
Amerikanen har dessutom gått från att vara en förvisso förmögen och privilegierad affärsman till att bli en offentlig person och en del av den svenska kungafamiljen med dess långa och stolta tradition.

Transformationen har inte varit lätt alla gånger för Chris.

Det märks på hans svårigheter att hantera sig själv i offentliga sammanhang. Chris O’Neill är ofta butter och tvär och ser minst sagt lidande ut när han medverkar på medialt bevakade kungliga tillställningar.

LÄS MER: Kvinnans varning till Chris O’Neill efter affären i Florida

Chris O’Neill såg annorlunda ut när han och prinsessan Madeleine möttes i New York. Bild: Lars Pehrson/SvD/TT

Amerikanen är själv medveten om att det blivit förändringar sedan han gifte sig med Madeleine den där magiska junidagen 2013.

– Det är klart att det har sina utmanande sidor att vara gift med en prinsessa. Givetvis har det komplicerat mitt liv, av uppenbara skäl, har han själv sagt till magasinet King, rapporterar Svensk Damtidning.

Helt plötsligt fick Chris vara så god och börja vänja sig vid att folk vände sig om i mataffären, något han fortfarande inte är bekväm vid – han avskyr det.

– Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig. Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke.

LÄS MER: Efter skandalbilden: Kritiken mot prinsessan Sofia växer

Här ser man varför prinsessan Madeleine blev förälskad i Chris O’Neill. Till höger ser vi prinsessan Sofia. Bild: Maja Suslin/TT

Chris förändring som kunglighet har även bidragit till att han blivit bättre på många sätt. Madeleine har haft en positiv inverkan på honom.

– Ja, det har hon. Jag har blivit lugnare, konstaterade amerikanen insiktsfullt när han medverkade i SVT:s ”Skavlan” 2015.

Chris förändringsresa stannar dock inte där. Det är inte bara hans inre egenskaper som har transformerats.

LÄS MER: Kungens ilska efter Chris O’Neills nya klavertramp

Prinsessan Madeleine gifte sig med Chris O’Neill i Slottskyrkan 2013. Bild: Janerik Henriksson/TT

Amerikanens utseende har förändrats kraftigt sedan han blev kunglig. Äldre bilder på Chris visar att hans resa som kunglighet verkligen satt sig i hans ansikte, något som goda vänner inte missat.

– Det är nästan lite skrämmande, av alla mina kompisar är Chris den som förändrats mest sedan vi hängde på Manhattan, berättar en vän till amerikanen som Allt om Kungligt träffar över en lunch i Los Angeles.

Vännen har lämnat finansbranschen och söker nu lyckan i Hollywoods filmbransch.

– Jag kan sakna ”Chrissie” vid min sida, han har en härlig energi och han hade behövts vid de ofta tuffa förhandlingarna som sker här i LA. Det är en massa hänsyn som måste tas hela tiden till agenter, försäkringsfolk och finansiärer, Chris sociala förmåga att lösa svåra knutar skulle underlätta.

LÄS MER: Avslöjande bilder: Här möts Victoria och prins Daniel i rätten

Hör ser vi en bild som togs av Chris O’Neill ifjol. Bild: Claudio Bresciani/TT

Vännen berättar att Chris var den ”ledande gamängen” i gänget och att han alltid var omsusad för sitt vinnande sätt men även sitt vackra utseende.

Chris O’Neills utseendeförändring får vännen att tappa hakan.

– Jag träffar ju inte honom längre och fick en smärre chock nu när ni visade bilder på honom, säger vännen.

LÄS MER: Efter mystiska frånvaron: Sofias nya utseende – en stor snackis
LÄS MER: Beskedet till Madeleine i Florida: Chris okända affär avslöjad
LÄS MER: Avslöjat: Victorias möte med den hemliga älskarinnan på slottet

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen