Victoria och Daniels romantiska kväll i Italien

Znyheter

Amore – vilken magisk kväll!

Det strålade om kronprinsessan Victoria och prins Daniel under deras besök i Rom.

Resan till Italien är en romantisk fullträff.

[/caption]

Kronprinsessan Victorias, 44, och prins Daniels, 48, första utlandsresa sedan coronautbrottet blev minst sagt romantisk. Paret for till Italien och njöt av pasta, det vackra vädret och varandra.

[/caption]

Kronprinsessparet förgyllde den svenska handelsdelegationens resa till Italiens huvudstad, Rom. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel reser med bland andra utrikeshandelsminister Anna Hallberg (S) och förutom Rom kommer man även besöka den mäktiga industristaden Turin i norra Italien.

LÄS MER: Prins Harrys och Meghans ekonomiska svek

Det blev härliga dagar för Victoria och Daniel i Rom. Här med svenske ambassadören Jan Björklund.

Resan fick en pampig och romantisk start då Sveriges ambassadör i Italien, tidigare partiledaren Jan Björklund, 59, (L) bjöd in till en elegant middag på den svenska ambassaden i ”den eviga staden”.

Kronprinsessan var vacker som en dröm i sin silverfärgade partyklänning och hennes älskade make, prins Daniel, var minst lika stilig som en italienare i sin mörka, eleganta kostym med perfekt passform.

LÄS MER: Victoria och Daniels sportsuccé lockade till skratt

Kronprinsessan var som vanligt på ett strålande humör.
Kronprinsessparet fick bland annat möjlighet att blicka ut över den vackra staden från en uteplats i den ljumma oktoberkvällen.

Det går inte att ta miste på att kungligheterna är glada över att återigen kunna få sprida svensk stjärnglans internationellt och det går inte att överskatta den nytta som de kungliga bidrar med på dylika resor.

De kungliga är ovärderliga som dörröppnare vid den här typen av besök och vi svenskar ska vara både glada och stolta över att vi har en så charmant kungafamilj. Extra roligt är att prins Daniel också kan närvara då ju han som bekant har det lite kämpigt med hälsan ibland.

LÄS MER: Drottning Elizabeths glädje efter sexskandalen

Kronprinsessparet besökte bland annat IKEA i Rom.

Hovet skriver själva på sin Facebook-sida om succébesöket i Italien:

– I går inledde kronprinsessparet en resa i Italien tillsammans med statsrådet Anna Hallberg och en svensk företagsdelegation. De svenska företagen besöker Rom och Turin för att knyta kontakter och erbjuda tjänster inom bland annat digitalisering och grön omställning. Italien gör just nu stora satsningar för att återstarta landet efter pandemin. I dag fortsätter programmet i Rom innan avfärd mot Turin senare i kväll, rapporterar MSN.

LÄS MER: Oron växer: Furstinnan Charlène allvarligt sjuk igen

Självklart blev det glitter och glamour under en romantisk middag i den italienska huvudstaden.

Allt om Kungligt ber att få tillönska kronprinsessparet en fortsatt härlig resa och vi hoppas innerligt att Victoria och Daniel även kan få lite romantisk egentid och kanske smita undan för att äta en smarrig italiensk glass.

LÄS MER: Här visar Carl Philip sina ömma för Sofia
LÄS MER: Drottning Silvias mysiga gos med en jättegris
LÄS MER: Därför saknades Sofia på kungafamiljens bankett

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter