Drottning Elizabeths glädje efter sexskandalen

Znyheter

En tröst för tigerhjärtan.
Den brittiska polisen har lagt ner sexutredningen mot prins Andrew.
Samtidigt som drottning Elizabeth kan glädja sig åt det faktumet så kvartstår stämningen i amerikansk domstol.

[/caption]

Drottning Elizabeth, 95, är hårt prövad genom åren. Man hade unnat den brittiska kungligheten att få ta det lite lugnt under sina sista år som regent.

[/caption]

Istället har den strävsamma monarken tvingats in i flera getingbon och härvor av icke tidigare skådat slag. Inte nog med att barnbarnet prins Harry, 37, svikit henne å det gruvligaste efter han och hans hustru Meghan Markle, 40, gick i lyxexil i Hollywood.

LÄS MER: Så hedrade kungen tacksam Lena Ph på slottet

Drottning Elizabeths son prins Andrew förekom i en utredning för sexbrott. Nu har dock den brittiska polisen lagt ner sin undersökning.

Drottning Elizabeths ”favoritson” prins Andrew har gjort sig omöjlig som kunglighet efter att flera allvarliga sexanklagelser har förts fram mot honom.

Prinsen är anklagad för att ha haft sex med Virginia Roberts Giuffre, 38, när hon endast var 17 år. Prins Andrew kom i kontakt med flickan genom sin vänskap med den numera avlidne pedofilmiljardären Jeffrey Epstein.

Prins Andrew anklagas av Virginia Roberts Giuffre för att ha haft sex med henne vid ett tillfälle i New York, ett tillfälle i London och i samband med att han besökte Jeffrey Epsteins privata ö i Karibien.

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria visar upp nya lyxinköpet

Prins Andrew har fått hela sitt anseende förstört på grund av sitt samröre med den avlidna pedofilmiljardären Jeffrey Epstein.
Prinsen nekar helt till anklagelserna och hävdar att han aldrig träffat Virginia Roberts Giuffre trots att det finns ett foto på de bägge när hon är 17 år. På bilden ser man hur kungligheten har lagt armen om den unga flickans midja.

Prins Andrew är stämd i domstol i New York i ett civilrättsligt mål. Han försökte länge ducka det hela genom att göra sig oanträffbar men nu är han formellt delgiven.

Samtidigt har en brottsutredning pågått mot prins Andrew i Storbritannien. Polisen undersökte anklagelserna om att kungligheten haft sex med den unga flickan i London.

LÄS MER: Här visar Carl Philip sina ömma känslor för Sofia

Drottning Elizabeth har dock anledning till stor oro. I USA är prins Andrew fortfarande stämd i ett civilmål.

Nu har Londonpolisens beslutat att lägga ner förundersökningen mot prins Andrew.

– Trots påståenden om nya bevis har polisen kommit fram till att dessa påståenden inte är tillräckliga för att motivera ytterligare utredning, säger en källa till PA Media, rapporterar Svensk Damtidning.

Prins Andrew står fast vid sitt nekande, något som källan understryker.

– Prinsen har hela tiden kraftfullt framhållit sin oskuld och ingenting har ändrats på den punkten.

LÄS MER: Drottning Silvias mysiga gos med en jättegris

Prins Andrew tvingades i tv förklara sitt samröre med sexbrottslingen Jeffrey Epstein som hängde sig i sin cell.

För drottning Elizabeth måste det kännas välkommet att den brittiska polisen lägger ner förundersökningen, det är i alla fall något hon kan glädja sig åt för stunden.

Samtidigt fortsätter självfallet bekymren med den annalkande rättegången i New York.

LÄS MER: Sanningen bakom Kate Middletons mystiska skada
LÄS MER: Chocken: Drottning Silvias dödsplan avslöjad
LÄS MER: Victorias plötsliga agerande när Daniel blev hastigt sjuk

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter