Sanningen bakom Kate Middletons mystiska skada

Znyheter

Bilderna väcker frågor.

Det är många som har reagerat på att hertiginnan Kate har ett stort ärr över huvudet.

Nu kommer den överraskande förklaringen.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT | Publicerad: 2021-09-21

Kate Middleton, 39, är i många avseenden en räddande ängel för den brittiska monarkin. Den eleganta brittiskan ses som en garant för att prins William, 39, kommer klara av sitt framtida ämbete som kung över det brittiska riket alldeles utmärkt.

[/caption]

De bägge möttes redan under studietiden och Kate Middletons bakgrund i den övre medelklassen har rustat henne väl inför framtiden. Hon är en klok och sansad person som ser till att ge den trygghet som prins William så väl behöver.

LÄS MER: Kungaparets svåra sorg under nära vännens begravning

Kate Middletons ärr i huvudet döljs väl av hennes frisyr.

Samtidigt är hon inget mähä som låter sig styras helt av sin make – hon har gott omdöme och en förmåga att få folk att slappna av och känna sig trygga, en ovärderlig egenskap för kungliga.

I det svenska kungahuset talas det ofta om drottning Silvias, 77, och kronprinsessan Victorias, 44, nästintill magiska förmåga att få de personer de möter uppleva sig som ”sedda”.

Kate Middletons popularitet har den senaste tiden stärkts – när de brittiska undersåtarna jämför henne med Meghan Markle, 40, så inser de hur lyckligt lottade de är att England framtida kung har hittat en så stabil och klok hustru.

LÄS MER: Magnifik Victoria gjorde storslagen entré

Enligt uppgift är Kate Middletons ärr en skada från barndomen och en operation.
Nyfikenheten på Kate Middleton har alltid varit stor och hon kan ju verka lite sval och undflyende vilket snarast bidrar till ett ökat intresse. Därför är det många som har frågat sig vad det är för ärr som kungligheten har invid sin vänstra tinning. Av respekt för Kate Middleton har Allt om Kungligt valt att inte publicera dessa bilder.

Ärret är omkring sju centimeter långt och blir alldeles tydligt på en del fotografier. Ofta har det spekulerats om att det skulle vara en skada från en misslyckad hårförlängning eller skada från tiden då hertiginnan (lite överraskande) spelade ishockey.

Svensk Damtidning har utrönt frågan som så många ställt sig och det närmaste vi kommer sanningen är att ”ärret är kopplat till en barndomsoperation”.

LÄS MER: Därför saknades Sofia på kungafamiljens bankett

Kate Middleton med sin älskade make prins William.

Det brittiska kungahuset har inte velat vara mer detaljerade än så vilket innebär att vi får nöja oss med det.

Samtidigt får vi vara glada över att allting verkar ha gått bra med operationen och att hertiginnan är en så förtjusande och stabil person som gör så mycket nytta för den brittiska monarkin – inte minst i dessa turbulenta tider.

LÄS MER: Chocken: Drottning Elizabeths dödsplan avslöjad
LÄS MER: Kronprinsessan Victorias härliga dag med vovven Rio
LÄS MER: Prinsessan Madeleines tråkiga beslut om framtiden

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter