Kronprinsessan Victoria visar upp nya lyxinköpet

Znyheter

Det är hon så väl värd.

Kronprinsessan Victoria har arbetat stenhårt under pandemiåret.

Nu när saker och ting lättar upp så passar den vackra kungligheten på att unna sig en riktig lyxpryl.

[/caption]

Kronprinsessan Victorias, 44, insatser för vårt land går inte att överskatta. Under den tuffa tid som vi alla genomlidit under coronapandemin så har den dugliga kungligheten sett till att hålla humöret och moralen uppe – hennes insatser har varit ovärderliga för Sverige och svenskarna.

[/caption]

i är i sanning välsignade med en fin kungafamilj. Kung Carl Gustaf, 75, måste vara oerhört stolt över sina fina barn och det är nog ingen vågad gissning att han trots allt ömmar lite extra för sin äldsta dotter, givet det faktum att hon en dag ska ärva hans ämbete som statschef – förhoppningsvis dröjer det länge än.

LÄS MER: Drottning Margrethes världssuccé efter varmkorven

Det var under sitt besök i Örebro som Victoria visade upp sitt nya lyxiga inköp.

Nu när restriktionerna kring coronan har hävts och livet så sakteliga börjat återgå till det normala har kungafamiljen ytterligare skruvat upp det furiösa och trägna tempo som man jobbar med.

Kungen har, klokt nog, bestämt att kungafamiljen ska besöka alla våra län och förhöra sig om läget efter coronakrisen. Det blir en belöning för alla inom vården och andra samhällsfunktioner som påverkats av det kinesiska dödsviruset.

Nyligen fick alla örebroare glädjas över att kronprinsessan Victoria och hennes älskade make prins Daniel, 48, var på plats.

LÄS MER: Oron växer: Furstinnan Charlène allvarligt sjuk igen

Kronprinsessan Victoria var på strålande humör och stoltserade med en stilig grå väska.
Landshövding Maria Larsson, 65, tog emot kronprinsessparet utanför pampiga Örebro slott. Väl på slottet fick de kungliga en intressant och stimulerande rundtur på slottet.

Därefter hann Victoria och Daniel med att besöka en vaccinationscentral, Behrns Arena, Stadsmissionen och Tullängsgymnasiet.

Det blir ett viktigt symbolvärde när kronprinsessan påtalar vikten av att vi alla solidariskt vaccinerar oss.

LÄS MER: Här visar Carl Philip sina ömma känslor för Sofia

Den stiliga väskan kostar enligt uppgift 24 500 kronor.

Vaccinationsgraden kan ju bli betydligt bättre. Dels finns det konspiratoriska vaccinmotståndare, dels är det många nysvenskar som kan vara svåra att nå, bland annat på grund av språkförbistring.

Det är väl känt att många av våra nyaste medborgare ser upp till och beundrar kungahuset lite extra varför det är av yttersta vikt att kronprinsessan visar intresse för vaccinationer. Det kan verkligen göra skillnad när Victoria rycker ut.

Mitt i allt hårt arbete är det lätt att glömma bort sig själv. Kronprinsessan Victoria, som är omvittnat plikttrogen, har dock klokt nog sett till att unna sig själv en liten gåva.

LÄS MER: Drottning Silvias mysiga gos med en jättegris

Det blev en härlig dag för kronprinsessparet i Örebro.

Den vackra kungligheten har skaffat en ny handväska, en väldigt vacker och stilren handväska i grått.

Enligt Svensk Damtidning går väskan på 24 500 kronor och det är klart att det är mycket pengar.

Samtidigt bör vi ha i åtanke att kronprinsessans offentliga roll kräver att hon håller en viss nivå på sina kläder och accessoarer – hon är ju trots allt kunglig och det är vi innerligt tacksamma över.

LÄS MER: Så ska drottningen rädda favoritsonen prins Andrew
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria – med rätt att skjuta skarpt
LÄS MER: Efter krisen: Madeleines och makens plötsliga glädje

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter