Efter krisen: Madeleines och makens plötsliga glädjebesked

Znyheter

Äntligen lite glada nyheter.

Prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill kan jubla hemma i Florida.

Prinsessparet har just fått ett efterlängtat besked.

[/caption]

Det har varit en tung tid för vår vackra prinsessa och hennes stilige make hemma i Miami. Prinsessan Madeleine, 39, och Chris O’Neill, 47, har tvingats leva isolerade i hemmet i Pinecrest som ligger i närheten av den pulserande storstaden i Florida.

[/caption]

Det är coronapandemin och dess härjningar som har ställt till det för vår svenska prinsessa. Glädjen var stor i somras när prinsessan Madeleine och hennes familj kunde ta sig till Sverige och framför allt Solliden på Öland.

LÄS MER: Sanningen bakom Kate Middletons mystiska skada

Det har varit en tuff tid för prinsessan Madeline och hennes elegante make Chris. Paret bor Florida som drabbats hårt av pandemin.

Chris O’Neill, som är framgångsrik affärsman hemma i USA, unnade sig för en gångs skull lite ledighet och njöt av sommarvistelsen i sin hustrus hemland.

Dessutom fick Chris chansen att på tu man hand träffa sin välvillige svärfar, kung Carl Gustaf, 75. De bägge rapporteras gå väldigt bra ihop och enligt uppgift hände det mer än en gång i somras att herrarna drog sig tillbaka i båthuset på Solliden för att njuta av en drink och lite snack bara män emellan.

De bägge delar bland annat ett stort intresse för bilar men tycker även om att diskutera historia, främst 1900-talshistoria och då gärna berättelser om andra världskriget.

LÄS MER: Kungaparets svåra sorg under nära vännens begravning

Men nu kommer glada nyheter för prinsessan Madeleine som tänker fortsätta bo med familjen i USA.
Chris O’Neill har ju släktingar som utmärkte sig på ett ypperligt sätt under det stora kriget och för kungen är det spännande att höra amerikanen berätta om svunna tider.

Chris O’Neill njöt verkligen av den svenska sommaren och han var på ett strålande humör. Under Victoriadagen passade han även på att skoja till det lite med den församlade pressen, det hör annars till ovanligheterna.

Chris O’Neill är en diskret person som inte vill förhäva sig och emellanåt kan det förväxlas med lite blyghet eller till och med arrogans.

LÄS MER: Uppgifter: Prins Albert fräckt otrogen mot Charlène

På senare tid har det riktigt lyst om prinsessan Madeleine och Chris O’Neill. Kärleken är stark. 

Ingenting kunde dock vara mer felaktigt. Chris är en riktigt sällskapsmänniska som charmar alla och envar han möter och han är även amerikanskt chosefri och gör inte skillnad på folk och folk. Chris ser till att behandla alla med både värme och respekt.

Efter sommaren och det vackra dopet av lille prins Julian – den senaste medlemmen i vår fina kungafamilj – bar det åter av till Florida för Chris och Madeleine. Amerikanen har ju egen verksamhet och han är noga i sitt värv, dessutom är Chris ovanligt mån om att försörja sin familj. 

Han har själv i intervjuer berättat om att han är ”den som sätter maten på bordet” och för Chris O’Neill, som är en gentleman av den gamla skolan, är sådan ridderlighet av yttersta vikt.

LÄS MER: Victorias plötsliga agerande när Daniel blev hastigt sjuk

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine var på ett strålande humör när de under sommaren besökte Sverige.

Samtidigt var det lite tungt att återvända till det coronaplågade Florida. Den senaste veckans snitt är 376 döda varje dag och mer än 8 000 nya fall rapporteras dagligen och 9 187 personer vårdas på sjukhus. Av dem ligger 2 359 på intensiven, skriver Svensk Damtidning.

Nu kommer dock ett härligt glädjebesked för prinsessan Madeleine och Chris O’Neill.

Efter 18 månader lättar USA på reserestriktionerna för medborgare i EU och Storbritannien. Kravet är dock att man ska vara fullt vaccinerad mot covid-19 och kunna visa upp ett negativt covidtest – men nu blir det så mycket enklare för prinsessparet att få besök.

LÄS MER: Chocken: Drottning Elizabeths dödsplan avslöjad

Prinsessan Madeleine med maken Chris och dottern Leonore besökte bland annat konserterna som kungen anordnat på Solliden.

Både kungafamiljen och även parets privata vänner ser säkerligen framemot att kunna åka till solskensstaten Florida när novembermörkret gör sig påmint här hemma i Sverige.

För Madeleine och Chris är det naturligtvis ett glädjebesked då det innebär att deras isolering bryts.

LÄS MER: Prinsessan Dianas kusliga arv till prins Harry
LÄS MER: Efter skandalen: Han ersätter kungens sparkade kock
LÄS MER: Sockersöta bilderna från prins Julians dop

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter