Camillas stora fruktan för prins Charles framtid

Znyheter

Dagen av skräck närmar sig.

Camilla Parler Bowles fruktar det faktum att hennes älskade make ska bli kung.

Prins Charles är redo, men hans hustru är inte glad.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2021-11-19

Prins Charles, 73, fick till slut sin älskade Camilla Parker Bowles, 74. Deras långa kärlekshistoria hade på alla plan varit ytterst romantisk om det inte hade varit för tragedin med prinsessan Diana.

[/caption]

Hertiginnan av Cornwall har dock ingen önskan om att prins Charles ska bli kung – tvärtom. Hon fruktar den dagen det blir aktuellt.

– Hon är en vanlig kvinna som hamnat i en onormal situation, säger kungliga experten Penny Junor till the Telegraph, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Drottning Elizabeths starka comeback efter sjukdomen

Prins Charles och hans Camilla lever ett mycket lyckligt liv. Men det finns en sak som oroar henne starkt.

Camilla Parker Bowles blir alltmer varm i kläderna som kunglighet och det brittiska folket har faktiskt kommit att börja uppskatta den strävsamma kvinnan. Länge fick hon kämpa i motvind då många har betraktat henne som kvinnan som stal Charles från Diana.

Nyligen fick Camilla Parker Bowles tillsammans med hertiginnan Kate, 39, och Sophie Wessex, 56, ta drottning Elizabeths, 95, plats i samband med gudstjänsten på ”Remembrance Day” (stilleståndsdagen) då man hedrar minnet av alla de soldater som stupade under första världskriget i sin kamp för det brittiska samväldet frihet.

LÄS MER: Kungen och Silvias glittrande galakväll på Grand Hotel

Camilla Parker Bowles är inte bekväm med tanken på att prins Charles en dag ska bli kung.
Camilla Parker Bowles uppges vara riktigt rolig privat, men hon är inte helt bekväm i offentliga sammanhang och den dag prins Charles blir kung blir det helt omöjligt för brittiskan att ”smyga under radarn”.

– Titlar är inget för henne och utsikten att bli drottning eller prinsessgemål, uppståndelsen som det oundvikligen blir då… jämförelserna med Diana. Det kommer bli en svår tid för henne, säger Penny Junor som är en ansedd författare i Storbritannien.

Penny Junor har skrivit flera gedigna böcker om det brittiska kungahuset och speciellt hennes bok om prinsessan Diana har uppmärksammats.

LÄS MER: Meghan Markle stäms för förtal – riskerar förlora allt

Det är ännu inte klart vilken titel som Camilla Parker Bowles får när prins Charles tar över tronen.

Vilken titel Camilla Parker Bowles ska få den dagen prins Charles blir kung är inte helt klart. Enligt lagen ska hon kallas drottninggemål (Queen Consort) men finge hon själv bestämma duger det bra med prinsessgemål.

Samtidigt förekommer uppgifter om att prins Charles gärna vill att hon blir Queen Consort då han är så tacksam över att hon kom in i hans liv igen efter alla år som de tvingades vara separerade.

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria om sin okända sjukdom

Vi får sannerligen hoppas att det inte blir aktuellt på många år än att prins Charles ska bli kung. Den senaste tiden har ju dessvärre drottning Elizabeth varit krasslig men nu uppges den magnifika drottningen må bättre och hon ska börja jobba igen så smått redan den här veckan.

LÄS MER: Modellprinsens nakenchock stoppad av drottningen
LÄS MER: Hertiginnan Kates märkliga smeknamn avslöjat
LÄS MER: Drottning Sonjas svåra sorg efter dödsfallet i familjen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter