Meghan Markle stäms för förtal – riskerar förlora allt

Znyheter

Nu blir det strid i rättssalen.

Meghan Markles syster stämmer hertiginnan för förtal.

Konflikten blir alltmer oresonlig.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT, Arkiv | Publicerad: 2021-11-16

Meghan Markle, 40, har ända sedan bröllopet med prins Harry, 37, haft en bitter konflikt med sin halvsyster Samantha Markle, 56, Det började med en utebliven inbjudan till sagobröllopet och sedan har det bara blivit värre.

[/caption]

Nu ter det sig som att systrarnas bråk kommer fortsätta ända in i en rättssal. Samantha Markle förklarar nu att hon avser att stämma sin lillasyster.

– Jag tänker stämma för förtal, säger Samantha Markle till Mirror, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Victoria tvingas ställa in resa – säkerheten hotad

Meghan ställde till med stor skandal genom sin skandalintervju med Oprah Winfrey.

Det är biografin om Meghan Markle ”Finding Freedom” som är den tändande gnistan till det som kan bli en blodig rättsprocess. Efter att boken kom ut har det framkommit att Meghan Markle var behjälplig och försåg författarna med information.

Samantha Markle porträtteras inte på något positivt sätt i biografin och hon är mycket besviken på den omstridda hertiginnan.

– Jag har aldrig förlorat vårdnaden om något barn. Hon säger att jag ändrade mitt namn när hon träffade Harry, men de dokumenten var inskickade långt dessförinnan, säger Samantha Markle.

LÄS MER: Prinsessan Sofia hyllas stort internationellt

Nu får Meghan nya problem då det visar sig att hon stäms av sin syster Samantha Markle.
De bägge systrarna har ingen som helst kontakt och faktum är att de bägge inte har talats vid ända sedan Meghan Markle träffade den rödlätte prinsen.

– Jag talar med en advokat i England och en i USA eftersom det är olika preskriptionstider. Jag tänker stämma för förtal i USA. Vad gäller Storbritannien blir det i stället intrång i privatlivet eftersom preskriptionstiden för förtal bara är ett år i landet, konstaterar Samantha Markle.

Hon är inte nådig i sina omdömen om den tidigare skådespelerskan. Meghan Markle skrev ett brev till sin far Thomas Markle, 77, och senare har det framkommit att hertiginnan medvetet formulerade sig så att hon skulle få sympati hos allmänheten om brevet läckte ut – vilket det gjorde.

– Det visar hur manipulativ hon är, säger Samantha Markle.

LÄS MER: Harry och Meghan strålade på kändisfest i New York

Samantha Markle anklagar sin syster Meghan för att ha baktalat henne offentligt.

Meghan Markles pressekreterare Jason Knauf har berättat att amerikanskan tillät honom att tala med författarna till ”Finding Freedom”.

– Jason Knauf kan kallas som vittne och sms:en till honom är bevis på att hon förtalade och smutskastade mig. Vad som än krävs för att hålla familjen tyst, det var min systers motto. Det är fruktansvärt, säger Samantha Markle.

Samantha Markle har vid upprepade tillfällen talat i media om hur mycket hon avskyr sin syster och hon har till och med i samband med ett besök i London försökt ta sig in på Kensington Palace. Det har gått så långt att hon är uppsatt på en speciell lista hos Scotland Yard som en ”potentiellt farlig” person för de kungliga.

LÄS MER: Modellprinsens nakenchock stoppad av drottningen

Meghan Markle påstod att hennes syster tog namnet Markle efter att hon träffade prins Harry – något som inte stämmer.

Icke desto mindre kan en rättsprocess bli förödande för Meghan Markle med tanke på vad hennes halvsyster kan komma att berätta i domstolen.

LÄS MER: Meghan Markle totalsågas – av sin egen bror i tv
LÄS MER: Kungens sexdrift bromsades med kvinnligt könshormon
LÄS MER: Victoria och Daniels sportsuccé lockade till skratt

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter