Meghan Markle totalsågas – av sin egen bror i tv

Znyheter

Ord och inga visor.

Nu sågas Meghan Markle återigen.

Och det är hennes egen bror som dömer ut den bortskämda amerikanskans karaktär.

[/caption]

Det är ingen hemlighet att Meghan Markle, 40, förvridit huvudet på prins Harry, 37, och dragit med honom i sveket mot drottning Elizabeth, 95.

[/caption]

Prinsparet övergav ju sina plikter och flydde England till USA där man nu framlever sina dagar i Los Angeles i något slags fåfäng förhoppning om att etablera sig som Hollywoodkändisar.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines festliga Halloween-hälsning

Prins Harry och Meghan försvann snabbt från kungafamiljen efter sitt flådiga bröllop.

Det brittiska folket avskyr sveket mot drottning Elizabeth och man har vänt paret ryggen. De är inte välkomna tillbaka till kronan och de brittiska öarna.

Och det är inte bara de engelska undersåtarna som har svårt för amerikanskan. Nu vänder sig även den tidigare skådespelerskans egen bror mot henne.

LÄS MER: Drottning Margrethes rörande hyllning till Mary

Meghan Markles syster har beskyllt henne för att vara en egoist som bara månar om sig själv.
Tidigare har Meghans syster Samantha Markle, 56, och hennes far Thomas Markle, 77, dömt ut hennes karaktär. Nu är det halvbrodern Thomas Markle Jr, 55, som ger sig på henne.

– Hon är väldigt självisk och egoistisk. Jag tycker att hon är väldigt ytlig, säger Thomas Markle Jr enligt Mirror, rapporterar Expressen.

Just nu medverkar Thomas Markle Jr i dokusåpan ”Big Brother VIP Australia” och tittarna får ta del av hans kritik mot sin syster.

– Brevet jag skrev till prins Harry var 100 procent ärligt. Man kan inte behandla sin familj som att man är generad över sina rötter. Man kan inte känna sig förmer än varenda människa, det är ohyfsat att behandla folk på det sättet, säger Thomas Markle Jr om Meghan i programmet.

LÄS MER: Kungen och drottningen strålade glatt på besök i Halland

Meghan Markle har även tagit avstånd från sin far efter att han samarbetade med brittiska tabloider.

Det brev han hänvisar till är det öppna brevet han författade till prins Harry inför parets vigsel 2018.

– Det är tydligt att Meghan Markle inte är rätt kvinna för dig. Jag kan inte förstå hur du inte ser den riktiga Meghan, hela världen ser det nu. Meghans försök till att vara en prinsessa, utfört av en C-skådis i Hollywood, börjar bli tröttsamma, skrev Thomas Markle Jr i brevet till prins Harry.

LÄS MER: Drottning Elizabeth sparkas efter all kalabalik

Nu kommer ny kritik mot Meghan och den här gången är det hennes halvbror Thomas Markle Jr, deltagare i ”Big Brother” som kommer med svidande omdömen.

Han har berättat att Meghan Markle skiljde sig från sin tidigare make, filmproducenten Trevor Engelson, 45, genom att hon helt sonika skickade honom ett brev med vigselringen i.

– Harry står på tur, det är hans tur på huggkubben härnäst, säger Thomas Markle Jr i programmet.

LÄS MER: Mette-Marit på banan igen – nya bilderna avslöjar


Sedan flytten till USA har Meghan blivit en av de mest impopulära kvinnorna i England.

Thomas Markle Jr hävdar att han tydligt kan se att prins Harry inte är lycklig med sin fru. Meghans bror menar på att prins Harry brukade le på bilder innan han gift sig med efter att äktat amerikanskan är den rödlätte kunglighetens goda humör som bortblåst.

LÄS MER: Victorias fina kärleksgest mot Daniel
LÄS MER: Prins Harry och Meghans ekonomiska svek
LÄS MER: Här visar Carl Philip sina ömma känslor för Sofia

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter