Harry och Meghan strålade på kändisfest i New York

Znyheter

Nu duger uppmärksamheten.
Prins Harry och Meghan Markle flydde sina plikter i Storbritannien då de tyckte det var jobbigt att stå i strålkastarskenet.

Men paret har inga problem med att gå på röda mattan i New York.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT | Publicerad: 2021-11-11

Prins Harry, 37, och Meghan Markle, 40, chockade britterna då de övergav kungahuset och drottning Elizabeth, 95. Paret flydde till USA och bosatte sig i Los Angeles för att söka lyckan som något slags ytliga Hollywood-kändisar.

[/caption]

Men det hade nog trots allt sina fördelar med att vara kungliga för nu är paret igång och vimlar i USA. Den rödlätte prinsen och hans amerikanska hustru var på Freedom Gala i New York häromkvällen.

LÄS MER: Victoria och Daniels spralligt spexiga spontandans

Prins Harry och Meghan såg ut att trivas på röda mattan när de besökte New York för en stjärnspäckad gala.

Meghan Markle var klädd i en röd långklänning av tämligen puffig modell från designern Carolina Herrera medan prinsen bar en smoking. Fotograferna smattrade med sina kameror när de anlände till the Intrepid Museum där galan hölls.

Paret höll varandra i händerna när de vandrade förbi pressuppbådet och de såg både lyckliga och avspända ut. Deras nya drönartillvaro i Kalifornien verkar ha gjort dem gott samtidigt som stackars drottning Elizabeths hälsa blir allt sämre.

LÄS MER: Modellprinsens nakenchock stoppad av drottningen

Meghan bar en klänning av Carolina Herrera medan prinsen var stilig i smoking.
Prins Harry höll ett tal på välgörenhetsgalan och där berörde han både sin militära bakgrund och det faktum att paret flyttat till USA.

– Under min tid i det militära och därefter har jag förstått att för många som tjänstgör i försvaret eller har tjänstgjort där kan det kännas fel att bli uppmärksammad utanför gruppen och få ett erkännande. Men ni förtjänar att uppmärksammas och ikväll sker det så antingen ni gillar det eller ej, ta till er det, konstaterade prinsen i sitt tal på galan där militär personal uppmärksammades.

LÄS MER: Hertiginnan Kates märkliga smeknamn avslöjat

Prins Harry och Meghan verkar trivas i strålkastarljuset och som kändisar i USA.

Prins Harry tog även upp det faktum att många som tjänar i det militära kan drabbas av mental ohälsa. Han har tidigare själv talat om hur dåligt han mått.

– Det finns osynliga sår som kan drabba oss alla. Ärren på insidan som ingen kan se. Alltför länge behandlades de osynliga såren som just osynliga och det hela sopades under mattan för att undvika skam och skuld eller på grund av rent oförstånd, sa prins Harry i sitt tal, rapporterar amerikanska Elle.

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria berättar om sin okända sjukdom
LÄS MER: Chocken: Drottning Silvia kan flytta från Drottningholms slott
LÄS MER: Prins Andrews hårda attack mot våldtäktsoffret

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter