Chris okända konto läckt – hemliga smeknamnet avslöjat

Kungafamiljen

Chris O’Neill orsakade flera skandaler genom sitt förra Instagram-konto som han stängde ner.
Nu kan Allt om Kungligt avslöja att prinsessan Madeleines make är tillbaka i sociala medier.
Under profilnamnet ”Endless Summerboy” bjuder han nu på bilder från sitt privatliv i Florida.

[/caption]

Prinsessan Madeleines, 38, make Chris O’Neill, 46, är en privat man som skyr uppmärksamheten och som försöker hålla en mycket låg profil.

[/caption]

Han visar med andra ord inte gärna upp sig för svenska folket om han absolut inte måste.

LÄS MER: Nya superfina bilderna på prins Gabriel i Dalarna

Chris O’Neill är aktiv på sociala medier där han bjuder på bilder från sitt privatliv med prinsessan Madeleine.

För några månader sedan försvann han till och med från Instagram, trots att kontot ”Chrisoneill101” var privat och därmed bara tillgängligt för den absolut innersta kretsen.

Men uppenbarligen kändes livet en smula tomt utan den sociala nätverkstjänsten, för nu kan Allt Om Kungligt avslöja att Chris O’Neill är tillbaka på Instagram – den här gången under det något fascinerande namnet ”endlesssummerboy”.

Prinsessmaken är dock hemlighetsfull och har inte ens en bild på sig själv, kontot pryds istället av en tecknad person med en surfingbräda och med texten ”Florida Surfn Endless Summer”.

LÄS MER: Avslöjandet om prins Nikolai på födelsedagen

Chris O’Neill hamnade i blåsväder när han på sitt förra Instagram-konto sågade Donald Trump jäms med fotknölarna.
Profilbilden är en vintagedekal för Florida som delstat och går att hitta på en rad olika webbplatser. Enligt vad Allt om Kungligt erfar använder Chris O’Neill namnet ”Endless Summerboy” i olika situationer och det har också bland nära vänner blivit lite av amerikanens smeknamn.

Instagram-kontot är liksom det förra privat och därmed stängt för allmänheten. Chris O’Neill har i skrivande stund 88 följare och han följer 134 konton och har gjort 79 inlägg, vilket tyder på att kontot med all säkerhet har existerat åtminstone några månader.

Hur lång tid han får vara privat återstår att se, bilder och uppdateringar från det förra kontot läckte som bekant ut till pressen.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias nya coola stil

Nu är Chris O’Neill tillbaka i sociala medier. Hans vänner följer honom på Instagram där han kallar sig för ”Endless Summerboy”.

Bland annat slogs det upp på löpsedlarna när Chris O’Neill riktade hård kritik mot USA:s president Donald Trump, 74. Inlägget blev vida omskrivet, men också kritiserat.

– Å alla sunda amerikaners vägnar är jag väldigt ledsen för vår skamliga presidents handlingar. I dag är det sorgligt att vara amerikansk medborgare. Herr president, du är en smärtsamt okunnig människa. Du kommer vara orsaken till våldet och hatet som du säger att du skyddar oss från. Du har varken förnuft eller känsla, sir, skrev han till en bild på en gråtande frihetsgudinna.

LÄS MER: Prinsessan Sofia blir tv-stjärna med Renée Nyberg

Prinsessan Madeleine och maken Chris bor i USA och det är sällan vi ser paret numera.

Men prinsessmaken har hamnat i blåsväder fler gånger än så.

På sitt förra konto hade han profilbild som skapade rubriker då den föreställde två kuddar med texten ”Fuck me” och ”Fuck you”. Chris O’Neill var dock snabb med att ändra profilbild när det togs upp av diverse tidningar.

Prinsessan Madeleine använder som bekant också Instagram, dels har hon ett officiellt konto och dels ett privat där hon heter ”leni82”.

LÄS MER: Meghans oväntade drag kan avslöja framtidsplanen

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine storhandlar i soliga Florida.

Till skillnad från sin make har Madeleine ingen profilbild överhuvudtaget. Hon har varit något flitigare än Chris med att uppdatera kontot och har gjort närmare 300 inlägg. Hon följer 224 konton och har själv låtit 156 noggrant utvalda personer ta del av hennes privata sfär i Florida.

Nu återstår det att se vilka spännande bilder Chris ”Endless Summerboy” O’Neill kommer publicera på sitt nya Instagram-konto.

LÄS MER: Victoria på romantiskt kärleksfest i slottspark
LÄS MER: Prinsessan Leonores tuffa utmaning väcker oro
LÄS MER: Haakons och Mette-Marits glädje: tillökning i familjen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen