Chris underbara kärleksgåva till prinsessan Madeleine

Znyheter

Så äntligen fick vi en fin adventshälsning från prinsessan Madeleines familj i Florida.
Det har varit glest med bilder på den söta trebarnsfamiljen.
Därför blev det extra kul när den senaste dök upp med en avslöjande detalj.

[/caption]

För första gången på mycket länge kommer inte prinsessan Madeleine, 38, hem till sin mamma, drottning Silvias, 76, födelsedag. Det har gått ett år sedan hon senast satte ner fötterna på svensk mark. Vad kan kännas bättre än att då förenas via ett kärleksarmband.

[/caption]

Så kom det vi väntat på, en hälsning via sociala media, 900 mil över Atlanten.

”I dag tänds det andra adventsljuset i många hem i Sverige och utomlands. Prinsessan Madeleine med familj önskar med denna bild en glad andra advent.”

LÄS MER: Drottning Elizabeth bestulen av trogen hovpersonal

Prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill lever i Miami med sina tre barn.

På bilden, som Chris O’Neill, 46, har tagit, ser vi tre underbara barn och en arm som tänder ljus nummer två. Flickorna, Leonore, 6, och Adrienne, 2, är dagen till ära klädda i rött. Nicolas, 5, har istället valt en rutig flanellskjorta där givetvis rött finns med.

Armen som tänder det andra ljuset tillhör prinsessan Madeleine. Och samtidigt ser vi detaljen, armbandet. Det är inte vilket armband som helst utan ett så kallat Love Bracelet från Cartier.

LÄS MER: Prins Christian drabbad av covid-19 i skolan

På den fina adventsbilden som prinsessan Madeleine lagt upp på Instagram syns hennes kärleksgåva, det exklusiva armbandet, hon fått av make Chris.
Cartier lanserade det redan 1969 men är i dag mera populärt än någonsin. Man kan välja det enkla i gult guld för ett pris av cirka 45 000 kronor eller toppa upp med vitt guld och diamanter till en prislapp på 450 000 kronor.

Idén med armbandet är att det består av två länkar som låses fast via en skruvmejsel, även den i guld, såklart. Skruvmejseln behåller den kära maken som då blir den enda som kan låsa upp. En form av ett modernt kyskhetsbälte, med glimten i ögat.

LÄS MER: Sanningen om Mette-Marits mystiska frånvaro

Prinsessan Madeleine med sonen Nicolas och en kompis på beachklubben.

Det fina i detta är att även vår drottning Silvia har ett likadant. Något de båda kan dela som mor och dotter, 900 mil ifrån varandra.

LÄS MER: Svenska folket fick betala Madeleines renovering
LÄS MER: Kung Haralds frånvaro väcker oro inför julen 
LÄS MER: Kungen tar ensam över Nobel 2020 – utan drottningen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter