Efter storbråket med Chris: Madeleines plötsliga besked

Kungafamiljen

Flytten ställdes in.
Prinsessan Madeleines make Chris O’Neill vägrade.
Nu kommer dock ett överraskande besked om den vackra kungligheten.

[/caption]

Prinsessan Madeleine, 41, deklarerade genom hovet att hon och familjen skulle flytta hem till Sverige i augusti. Anledningen som angavs var bland annat att hon ville ge sina barn en svensk uppväxt med tillhörande skolgång.

[/caption]

Men så blev det aldrig.

LÄS MER: Raseriet mot Madeleines okända lyxliv i Sverige: ”Mår illa”

Prinsessan Madeleine och Chris O’neill kommer inte flytta tillbaka till Sverige. Bild: Mikael Fritzon/TT

Bara några månader därefter hade prinsessfamiljen ångrat sig och istället meddelade hovet att flytten kommer äga rum någon gång under nästa år.

Det är det dock inga hovexperter som tror på.

Istället anges det att det är prinsessmaken Chris O’Neill, 49, som i sista stund har backat med anledning att han inte trivs i sin frus hemland.

Enligt journalisternas initierade källor är det Chris O’Neill som vägrar flytta till Sverige

– Det är Chris O’Neill som har satt ner foten. Han vill inte bo i Stockholm där han hela tiden blir igenkänd, konstaterade Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall, 51, nyligen i en ingående analys.

LÄS MER: Bild-Extra: Här får Victoria mysa med djuren på gården

Anledningen till att prinsessan Madeleine inte kommer flytta till Sverige är, enligt hovexperterna, maken Chris O’Neill. Bild: Mikael Fritzon/TT
Under sommaren uppdagades det också att stämningen mellan prinsessan Madeline och maken var minst sagt frostbiten under ett bröllop i England som de båda gästade.

Uppgifterna om jättebråket spreds i Norge där tidningen Se & Hör rapporterade om den stela stämningen mellan paret.

– Norrmännen är väldigt förtjust i prinsessan Madeleine, och vill att hon ska ha det bra. Bilderna från bråken på bröllopet gjorde inte Chris mer populär. Folk tycker synd om Madeleine, som blir offentligt förödmjukad av Chris, sa tidningens hovreporter Anders Johan Stavseng till Svensk Dam.

LÄS MER: Carl Philip och Sofia indragna i märkligt hunddrama

Prinsessan Madeleine med maken Chris på slottet i Stockholm.. Bild: Christine Olsson/TT

Efter det påstådda bråket kommer dock ett glädjande besked från prinsessan Madeleine.

Tillsammans med drottning Silvia, 79, kommer hon att arbeta vidare med organisationen Childhood som nu också ska instifta ett nytt pris.

– Under hösten kommer vi starta upp Childhoodpriset för 2023 där Prinsessan är en del av juryn. Syftet med Childhoodpriset är att lyfta fram personer i Sverige som möter barn och unga i sitt arbete, berättar Charles Mingo Bennström, pressansvarig på Childhood, för Hänt.

Han avslutar:

– Fokus riktas varje år mot en utvald yrkesgrupp som består av personer som ofta spelar en avgörande roll för att barn ska vara trygga, men som sällan uppmärksammas för sin insats.

LÄS MER: Kungens sorg över prinsessan Désirées svåra sjukdom
LÄS MER: Kungaparets festliga hattfnatt på Kungsrallyt
LÄS MER: Victoria och Daniel lämnar Haga – flyttar in i nytt lyxhus

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen