Glassig fest för Carl Philip och Sofia på härliga semestern

Znyheter

Glass i stora lass.
På semestern får man faktiskt unna sig.
Carl Philip och Sofia besökte Sveriges största glassbar under semestern på Gotland.

[/caption]

Allt om Kungligt kunde igår avslöja att prins Carl Philip, 40, och prinsessan Sofia, 34, just nu firar semester på Gotland. Paret är sportiga som få och prinsen och hans vackra hustru var ute och sprang tidigt på morgonen vid Visborgsslätt söder om Visby häromdagen.

[/caption]

Paret var fokuserade och höll ett bra tempo i de natursköna omgivningarna. Men även om Carl Philip och Sofia är ytterst vältränade och måna om vad de stoppar i sig så ser de även till att unna sig något riktigt gott någon gång ibland.

Prinsparet och småprinsarna Alexander, 3, och Gabriel, 1, kunde inte låta bli att besöka den kända glassbaren Glassmagasinet i Visby hamn.

Carl Philip och Sofia njuter med varandra under solen.

Glassmagasinet är ett himmelrike för glassälskare. De har 331 olika smaker att välja på och just nu har de cirka 260 olika sorter som de kungliga kunde välja på. Det stora utbudet gör glassboden till Europas största glassbar, i alla fall enligt vad företaget hävdar på sin hemsida.

LÄS MER: Prins Daniels kärleksförklaring till Benjamin Ingrosso

Det blev en uppsluppen stämning under besöket då en kvinna plötsligt frågade om en bild och prinsparet glatt ställde upp på att bli fotograferade på bilden som senare publicerades på Facebook.

Carl Philip och Sofia besökte den kända glassbaren där man avnjöt godsaker tillsammans.
För Carl Philip och Sofia är det härligt med en liten familjesemester på egen hand och att tillsammans få utforska paradisön är precis vad paret behöver efter en intensiv vår med massor av kungliga uppdrag.

LÄS MER: Här stöttas prinsessan Madeleine i djupa sorgen

Både Carl Philip och Sofia gör ett fantastiskt arbete vid hovet och efter bröllopet 2015 har prinsessan på ett glimrande sätt kommit in i sin kungliga roll. Allt om Kungligt har fått flera signaler om att självaste kung Carl Gustaf, 73, är synnerligen imponerad över med vilken grace Sofia sköter sitt ämbete.

Carl Philip och Sofia har en härlig sommar med sina söta småprinsar.

Sofia har dessutom gjort att Carl Philip är så mycket mer harmonisk och säker på sig själv i sin roll som kunglig. Prinsen har själv berättat i intervjuer om vilket bra inflytande hans hustru har på honom.

Numera är prinsen säkerheten själv när han genomför sina kungliga uppdrag, han skojar och är självsäker och har massor av glimt i ögat – allt tack vare fantastiska Sofia.

LÄS MER: Carl Philips och Sofias romantiska Gotlandsresa
LÄS MER: SVT-profilens stora babylycka med kungavännen
LÄS MER: Kate och Meghan återförenade efter ovänskapen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter