Grevinnan Alexandras sköna mångmiljonaffär

Znyheter

Sköna miljoner för en skönhet.

Det går ingen nöd på grevinnan Alexandra.

Den vackra dansk-kinesiskan gör en rejäl vinst när hon säljer sitt hus.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2021-12-09

Grevinnan Alexandra, 57, har fått rättmätiga sympatier efter att hon beslutade sig för att tacka nej till flera miljoner i årligt apanage i samband med att yngste sonen prins Felix, 18, blev myndig. Det går dock ingen nöd på prins Joachims, 52, ex-hustru – tvärtom.

[/caption]

Grevinnan Alexandra vill ha en nystart i tillvaron nu när prins Felix är klar med gymnasiet, nu har hon flyttat in till centrala Köpenhamn. Den tidigare kungligheten lämnar lyxvillan i Charlottenlund för ett city-alternativ som passar hennes nya livsstil bättre.

LÄS MER: Prins Charles tuffa relation med Harry skakar om

Bild: TT
Grevinnan Alexandra berättar nu om sin superaffär när hon sålde sin villa och gjorde en mångmiljonvinst.

Försäljningen av villan är redan klar och det blev en strålande affär. Grevinnan gjorde en vinst på fem miljoner danska kronor. Det här innebär att hon har tjänat över 100 000 kronor i månaden, bara genom att bo i huset, skriver BT, rapporterar Kvällsposten.

Den eleganta enplansvillan i Charlottenlund var grevinnans hem i fyra år och det blev ju en riktigt bra affär – vinsten på fem miljoner kronor motsvarar 6,8 miljoner kronor i svensk valuta. Det här innebär att Alexandra faktiskt tjänat hela 4 655 kronor per dag bara på att bo i huset.

– Vi har varit väldigt glada över att bo i vårt härliga hus på Vilvordevej i nästan fyra år. Trädgården, skogen och närheten till Felix gymnasium har vi verkligen uppskattat, säger grevinnan Alexandra via sin pressrådgivare Helle von Wildenrath Løvgreen.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias svenska modesuccé i Paris

Grevinnan Alexandra med sina stiliga söner prins Felix och prins Nikolai.
Det dröjde emellertid lite innan hon fick huset sålt, det låg ute till försäljning i nio månader. Och grevinnan Alexandra har redan hittat sitt nya drömboende i form av en fyrarumslägenhet i centrala Köpenhamn.

– Nu när Felix är färdig med sin gymnasieutbildning börjar ett nytt kapitel i mitt liv och jag ser framemot att flytta till stan, säger den forna kungligheten som har haft det lite trassligt med olika män efter skilsmässan från prins Joachim.

LÄS MER: Kung Harald dödshotad av psykstörd man

Bild: TT
Grevinnan står mycket nära sina söner som hon har med prins Joachim.

Nu ter det sig dock som att hon äntligen har träffat rätt. I början av sommaren kom det fram att grevinnan Alexandra har fått till det med affärsmannen Nicolai Peitersen.

LÄS MER: Så mår drottning Silvia i dag – hovets nya besked
LÄS MER: Drottning Elizabeths fina julglädje efter katastrof-året
LÄS MER: Victorias oväntade fotbollsmatch med prins Daniel

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter