Här stjäl Sofia och Carl Philip showen på Qx-galan

Znyheter

Snacka om att stjäla uppmärksamheten.
Prinsessan Sofia och Carl Philip tedde sig som influgna från Hollywood.

De vackra kungligheterna kom helt att ta över Qx-galan när de gjorde sin överraskande entré.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2022-04-26

Det var en väl bevarad hemlighet in i det längsta. Plötsligt gjorde prinsessan Sofia, 37, och prins Carl Philip, 42, entré på den stora gaygalan arrangerad av tidningen Qx.

[/caption]

Det glamourösa och nästintill smärtsamt vackra paret fick kvällens största jubel när de skulle dela ut priset som ”Årets hetero” till artisten Benjamin Ingrosso, 24.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias nya uppdrag – en tuff plikt

Det blev jubel när prinsparet delade ut pris på Qx-galan på Cirkus i Stockholm. Bild: TT

Den stackars sångaren var tänkt som huvudpersonen i samband med att han fick priset men allt strålkastarsken stals av prinsessan och prinsen.

Sofia var anslående vacker i en dramatiskt rosa klänning från designern Lars Wallin, 56, och prins Carl Philip var sin vana trogen filmstjärnesnygg i sin tighta smoking – det var som om Cary Grant återuppstått från de döda och tagit sig till Cirkus på Djurgården i Stockholm.

Publiken visste inte till sig av upphetsning och jubel när kungligheterna plötsligt skred in på scen. Hovet hade inte sagt ett ord och Qx-galans flinka organisatörer hade även de lyckats hålla helt tyst – alltför maximal överraskningseffekt.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines härliga påskbild med familjen

Prins Carl Philip och hans Sofia blir allt mer omtyckta kungligheter. Nu charmar de även hbtq-världen. Bild: TT
Sofias rosa klänning var berikad med volanger och en rosettdetalj. Prinsessan Sofia hade lånat klänningen av den framgångsrike designern.

Prinsessan Sofia besökte Lars Wallin tillsammans med sin stylist Lotta Carlsen, 62, före galan. Klänningen blev lite justerad för att den skulle passa henne perfekt, vilket alla på plats kan intyga att den gjorde.

LÄS MER: Drottning Margrethes stora sorg på födelsedagen

Prinsparet delade ut priset som ”Årets hetero” till artisten Benjamin Ingrosso. Bild: TT

Prinsessan var helt enkelt rekordfin i sin kreation och det går inte att ta miste på att stylisten Lotta Carlsen är både stolt och glad över att Lars Wallins klänning fick en sådan fin uppmärksamhet.

– Den är sydd i sidencrepe och sidenchiffong. Kjolen har volanger i chiffong och sen är det en rynkad livdel som är rynkad i halsen och en chiffongärm på det, säger Lotta Carlsen till Svensk Damtidning.

LÄS MER: Harry och Meghan återförenade med drottningen i England
LÄS MER: Prins Andrew kan ha lurats av pedofilmiljardären
LÄS MER: Kungaparets härliga semester i solen 

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter