Harry och Meghan skriver kontrakt med svenska Spotify

Znyheter

Prins Harry och Meghan Markle signerade nyligen ett jätteavtal med Netflix.
Nu kommer det berömda parets nästa jättesatsning – en podcast för Spotify.

[/caption]

Prins Harry, 36, och Meghan Markle, 39, ligger verkligen inte på latsidan. Under de åtta månader som de levt utanför det brittiska kungahuset har de redan hunnit teckna avtal med streamingjätten Netflix, där de enligt uppgift kommer tjäna 240 miljoner dollar.

[/caption]

Men mycket vill ha mer som det bekant heter.

LÄS MER: Chris underbara kärleksgåva till Madeleine

Meghan Markle och prins Harry lever nu sitt liv i Los Angeles, långt bort från det engelska hovet.

Nu avslöjas det att prins Harry och Meghan Markle i största hemlighet har suttit i förhandlingar med det svenska musikstreamingbolaget Spotify.

Ekvationen är inte så svår att förstå. Spotify blöder och behöver få in flera lyssnare. Lösningen heter just podcasts och vad kan vara bättre än att få prins Harry och Meghan som dragplåster. Den forna Hollywoodstjärnan har samtidigt letat efter ett sätt att komma tillbaka. Timingen kunde inte ha varit bättre.

LÄS MER: Prinsessan Christinas efterlängtade comeback stoppad

Harry och Meghan har säkrat flera stora avtal, bland annat med Netflix som enligt uppgift kommer betala 240 miljoner dollar till paret.
Förra veckan gick Meghan Markle ut med för oss nyheten om hennes tragiska missfall i juli. Ett fruktansvärt besked som ingen borde få. Hon skrev med sina egna ord i New York Times och empatin blev enorm.

Nu kommer nästa sensationella nyhet om Spotify. Det är deras egna bolag Archewell Audio som ska producera egna poddar men även bjuda in gäster. Med stor säkerhet kommer Meghans nära vän Oprah Winfrey, 66 delta.

LÄS MER: Chocken: prinsessan Märtha Louise är bankrutt

Det är Spotify, som ägs av svensken Daniel Ek, som nu får draghjälp av prins Harry och Meghan.

Exakt vad Spotify fått betala för sitt samarbete med kungligheterna är ännu okänt, men det rör sig om åtskilliga miljoner dollar, vilket bör säkra deras framtid för en lång tid.

Men det lär med inte sluta där. Med Harrys och Meghans framfart lär fler samarbeten ske, precis så som Meghan vill ha det. Hon har alltid velat stå i rampljuset men på hennes egna premisser.

– Våra liv, både på egen hand och tillsammans, har hjälpt oss att förstå kraften i människans själ. Vårt mål kommer att vara att skapa innehåll som upplyser men som också inger hopp, skriver paret i ett gemensamt pressmeddelande.

LÄS MER: Så blir drottning Elizabeths annorlunda jul
LÄS MER: Victorias blixtsnabba covid-19-agerande för Estelle
LÄS MER: Stora oron för prins Philip efter oväntade frånvaron

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter