Prinsessan Christinas efterlängtade comeback stoppad

Znyheter

Som hon har kämpat och längtat.
Prinsessan Christina har upplevt många bakslag på sista tiden.
Och nu kommer ännu ett till.

[/caption]

Prinsessan Christina, 77, har varit den absolut mest aktiva prinsessa när det kommer till Nobelmiddagar. Hennes favoritdesigner, Göran Alfredsson, 64, har tagit fram hela 38 stycken olika nobelklänningar till prinsessan. I år skulle det bli ett crescendo, en riktig comeback som hon verkligen behövde.

[/caption]

Så hon har kämpat under den senaste tiden.

Hon var under en lång tid drabbad av cancer och fick också rycka ut som stöd under den djupt olyckliga skilsmässa som drabbade hennes son, Gustaf Magnusson, 45. Samtidigt har hon dock lyckats skriva en fantastisk bok om hennes farmor med titeln ”Hon kallades Daisy”.

LÄS MER: Så kommer kungligheterna att vaccineras

Prinsessan Christina besegrade sin tuffa sjukdom och såg fram emot att närvara vid Nobelfesten.

Tanken i våras var att ha en stor releasefest runt boksläppet. Men sedan kom pandemin och festligheterna ställdes in till prinsessans stora förtret.

I fjol tvingades Christina också att tackat nej till den stora Nobeltillställningen och därför skulle som sagt 2020 bli hennes år att glänsa.

Året då hon kunde lägga skilsmässor och annat tungt i bagaget och blicka framåt. Hon ville även visa sina starka band med maken, Tord Magnusson, 79.

Ingen vet hur långt gånget hennes planer på klänning kom detta år. Men Göran Alfredsson på Thalia hade säkert flera skisser klara.

LÄS MER: Stora oron för prins Philip efter plötsliga frånvaron

Prinsessan Christina är en av de mest omtyckta medlemmarna i kungafamiljen.
Men i år fick hon, likt oss andra, endast se en nedbantad version av prisutdelningen och höra hennes bror, kung Carl Gustaf, 74, inleda med att ”jag hoppas vi ses snart i Stockholm”. Knappast någon tröst.

LÄS MER: Prinsessan Estelles tuffa inskolning som blivande regent

Alla Hagasessorna på samma bild. Margaretha, Birgitta, Désirée och Christina.

Allt om Kungligt hoppas att vi snart får se prinsessan Christina i rampljuset igen. Samtidigt vill vi hylla och tacka henne för den fantastiska bok hon varit med att ta fram, ”Hon kallades Daisy – att finna en farmor”, utgiven av Bonnier fakta.

LÄS MER: Drottning Elizabeth bestulen av trogen hovpersonal
LÄS MER: Svenska folket fick betala Madeleines renovering
LÄS MER: Kronprinsessan Victorias succé på den digitala galan

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter