Hertiginnan Kate anklagas för mobbning av Meghan

Utländskt

Nu är måttet rågat.
Prins William och hertiginnan Kate slår tillbaka mot prins Harry och Meghan Markle.
De anser sig vara oskyldigt anklagade för att inte ha tagit emot amerikanskan på ett bra sätt.

[/caption]

Snart kommer biografin ”Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family”. Boken har redan börjat väcka uppmärksamhet då den innehåller flera sensationella påståenden och avslöjanden.

[/caption]

I boken utmålas Kate Middleton som en känslokall person som gjorde allt för att frysa ut Meghan Markle, 38, när hon skulle inlemmas i den brittiska kungafamiljen.

LÄS MER: Prins Harry och Meghans nya tuffa motgång i USA

I samband med Meghans och Harrys sista offentliga åtagande ska Kate Middleton inte ha ägnat amerikanskan en blick, enligt den nya biografin.

Hertiginnan av Cambridge uppges inte ha ansträngt sig för att få Hollywood-skådisen att känna sig välkommen till sin nya och speciella omgivning.

De bägge svägerskorna hade dessutom inte mycket gemensamt, vilket ytterligare komplicerade saker och ting.

När Meghan Markle och prins Harry gjorde sitt sista officiella framträdande i samband med en gudstjänst ska Kate Middleton ha undvikit att titta på amerikanskan, enligt biografin.

LÄS MER: Victoria och Daniels hemliga smultronställe

Meghan Markle ska inte ha känt sig välkomnad när hon kom till den brittiska kungafamiljen. Nu slår dock Kate och William tillbaka.
Nu reagerar prins William och hans hustru, man gör det inte officiellt, men via goda vänner kommer nu prinsparets version fram.

Prinsparet tycker att de i själva verket ”rullade ut röda mattan” för Meghan och dessutom såg de till att laga hennes veganska favoritmat, uppger källor för Daily Mail, rapporterar Expressen.

Prinsparets vänner berättar även att de ”välkomnade Meghan med öppna armar” och man bjöd in amerikanskan till Anmer Hall som är familjens privata hem i Norfolk.

Det var där och då som Kate lagade veganmat bara till Meghan.

– Det är bara helt fel att beskriva det som att de inte pratade och totalt fel att säga att ”Cambridges” inte var välkomnande, säger en vän till paret.

LÄS MER: Prins Georges härliga födelsedag med familjen

Flera brittiska kungakrönikörer rasar över boken som man bara tycker är en illustration över hur bortskämd och komplicerad Meghan Markle är.

Kate Middleton bjöd även med Meghan Markle till tennisturneringen Wimbledon, en händelse det finns flera bilder ifrån.

Dessutom bjöd prinsparet in Meghans vänner och brudtärnor till en fest innan bröllopet i maj 2018.

Kate Middleton ska även vid flera tillfällen ha köpt blommor till Meghan Markle som, enligt biografin, dock sagt att hon behövde ”värmande ord och inte blommor” för att komma tillrätta.

LÄS MER: Prins Alberts dotter drabbad av covid-19
LÄS MERPrinsessan Désirée berättar om den tuffa tiden
LÄS MER: Mette-Marits personliga kärlekshyllning till Haakon

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt