Kristian Luuk om nya kärleken efter tuffa skilsmässan

Kändisar

Kristian Luuk är förälskad.
Efter skilsmässan från Carina Berg har han en ny kärlek i sitt liv.
– Jag är i en relation sen något år tillbaka, säger programledaren.

[/caption]

Kristian Luuk, 57, har bråda dagar. Han är programledare för ”Min sanning” och under hösten sätter även en ny säsong av ”På spåret” igång.

[/caption]

Privat har vi inte sett någon ny kvinna med Kristian Luuk efter skilsmässan med Carina Berg, 45, 2016.

LÄS MER: Kändismannens ursäkt efter elaka hånet mot kungen i tv

Programledarna Fredrik Lindström och Kristian Luuk är snart aktuella i SVT:s ”På spåret”. Bild: Stina Stjernkvist/TT

Paret gick gemensamt ut och berättade att äktenskapet var över i sina sociala medier.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner”.

Efter det har Kristian Luuk valt att hålla sitt kärleksliv utanför medierna.

– Jag har valt att inte prata offentligt om mitt kärleksliv och vill inte prata om huruvida jag är kär på nytt eller inte men jag tycker att jag och Carina har en bra relation idag. Vi har ju en 12-åring ihop. Och dessutom får jag passa hennes nya små barn ibland, sa han i Hemmets journal i mars.

LÄS MER: Madeleines drama med Chris på festen: ”Har tröttnat på allt”

Kristian Luuk och ex-frun Carina Berg skiljde sig 2016. Bild: Henrik Montgomery/TT
Han fortsatte:

– Jag tror att skilsmässor som sker på exakt lika villkor är väldigt ovanliga. Och då är de ju oftast inte lyckliga, så klart. Men på lång sikt tror jag att båda parter kan se tillbaka på sin skilsmässa som en bra sak, som kanske till och med ledde till något nytt bra, säger Kristian.

Nu har Kristian Luuk hittat en ny kärlek.

Det är i ”Eftermiddag med P3” som tv-profilen avslöjar sin nya kärlekslycka.

– Jag är i en relation sen något år tillbaka, säger han.

LÄS MER: Prinsessan Sofias mystiska frånvaro – syns inte längre med Carl Philip

I dag har Kristian Luuk en ny hemlig kärlek i sitt liv. Bild: Izabelle Nordfjell/TT

Vem som är Kristian Luuks nya partner vill programledaren dock inte berätta.

Kristian Luuk har tidigare berättat om skilsmässan från Carina Berg som han upplevde som mycket smärtsam.

– Båda gångerna när jag har skilt mig så har jag märkt att kompisgänget möblerats om. Vissa valde att bara umgås med min exfru och plötsligt blev man inte bjuden på parmiddagarna. Men så var det plötsligt andra kompisar som dök upp från någonstans och stöttade mig genom de jobbigaste dagarna. Kompisar jag inte umgåtts med på flera år blev plötsligt nära vänner.

LÄS MER: Nya kvinnan som syns med Carl Philip – bilderna avslöjar allt
LÄS MER: Madeleine i vilt bråk med Chris på fest: ”Hon blir förödmjukad”
LÄS MER: Prinsessan Estelles överraskande utlandsresa – ska träffa prinsen

[/caption]

Senaste nyheter