Kronprinsessan Victoria njuter av nya lyxbåten

Znyheter

Efter Allt om Kungligts avslöjande:
Nu berättar hovet om kronprinsessans glädje över den nyinköpta lyxbåten.
Victoria älskar att vara till sjöss.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT | Publicerad: 2019-07-28

Allt om kungligt kunde bara för ett par dagar sedan avslöja att kronprinsessan Victoria, 42, har unnat sig själv en riktigt lyxig båt. Kronprinsessfamiljen var i Långedrag utanför Göteborg och hämtade den drygt tio meter långa lyxbåten av modellen Nimbus 365 Coupé.

[/caption]

Båten gick på omkring 4 miljoner kronor och efter köpet unnade sig kronprinsessan, prins Daniel, 45, och barnen en riktigt härlig sommarlunch på Långedrags värdshus.

LÄS MER: L-attjo blomutställning med prins Charles och hans Camilla

För Victoria och familjen väntar nu härliga turer i Kalmarsund och vill man åka längre är det inga problem. Nimbus 365 Coupé är en mycket säker och bekväm båt som passar perfekt för längre havsfärder. Så bli inte förvånade om Victoria och familjen väljer att tuffa med sin nya båt till Stockholm och Haga slott.

I den rymliga kabyssen finns det gott om rum för Estelle och Oscar att leka.

Nu avslöjar hovets informationschef att Victoria älskar att vara till sjöss. Normalt sett brukar inte Margareta Thorgren, 55, säga ”flasklock” om vad de kungliga företar sig i det privata men kanske informationschefen själv är en båtmänniska och därför inte kan låta bli att målande beskriva de kungligas kärlek till det marina livet med allt vad det innebär:
– Kronprinsessfamiljen tycker om att vara på havet, säger hon till Expressen när de frågar om den nya lyxbåten efter att ha läst Allt om Kungligts artikel.

Skepp O’hoj! Victoria älskar att vara på havet och känna vågarna under skrovet.
LÄS MER: Eva O’Neill har landat på Öland – avslöjar hemligheten för Silvia

Och det är en rejäl båt Victoria införskaffat. Den praktiskt lagda kungligheten, som inte är känd för att vara fåfäng, är nog nöjd med att båtföretaget På Nimbus främst är kända för funktion före form.

Efter Allt om Kungligts avslöjande om Victorias nya båt berättar informationschefen Margareta Thorgren nu entusiastiskt om Victorias härliga liv på sjön.

Men Nimbus 365 Coupé har trots allt en del smäckra linjer som man förknippar med en lyxbåt i den aktuella prisklassen och båten beskrivs på företaget hemsida som en ”internationellt prisvinnande båt”.

LÄS MER: Drottning Margrethe helt övergiven av barnen

Det är ingen hejd på Margareta Thorgrens entusiasm inför det inköpet av lyxbåten, hon blir så till sig i trasorna att hon inte kan låta bli att dra upp kungens marina meriter och faiblesse för sjöliv.
– Kungen har båt och är en utmärkt skeppare. Kungen har sin båt på Solliden så han brukar köra ner den dit varje år, säger Margareta Thorgren.

LÄS MER: Bild-Extra: Kungaparets badsemester på Franska rivieran
LÄS MER: Madeleines bästis visar upp runda babymagen
LÄS MER: Prins Daniels kärleksförklaring till Benjamin Ingrosso

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter