Lasse Berghagen vårdas på sjukhus för smärtor i bröstet

Kändisar

Lasse Berghagen har lagts in på sjukhus.
Anledningen är smärtor i bröstet.
– Jag åkte in på sjukan för någon vecka sedan eftersom jag fick ont i bröstet, berättar artisten.

[/caption]

Det är inte första gången som Lasse Berghagen, 78, blir sjuk nu i sommar. Han har tidigare tvingats lämna återbud till Visfestivalen i Västervik då han vårdades på sjukhus.

[/caption]

Nu har Lasse Berghagen på nytt lagts in på lasarett.

LÄS MER: Kungens sorg för prinsessan Désirées svåra sjukdom

Lasse Berghagen har lagts in på sjukhus med smärtor i bröstet. Bild: Henrik Montgomery/TT

Han berättar själv om sin hälsa i Aftonbladet rapporterar Svensk Dam:

– Jag är lite krasslig just nu och jag åkte in på sjukan för någon vecka sedan eftersom jag fick ont i bröstet. Men det var ingen hjärtinfarkt, det var kranskärlen i hjärtat som var störda. Men nu har de tagit hand om mig här och det har gått bra, säger han och fortsätter:

– Nu får jag penicillin och sedan har de en överblick på mig med EKG och sådant. Så jag får lösa korsord och läsa böcker och ta det lugnt. Men de tar verkligen väl hand om mig och rent psykiskt mår jag jättebra. Jag har inte heller någon värk någonstans. Så jag är glad.

LÄS MER: Skarp kritik mot Meghan Markles sanslösa lyxliv

Det är andra gången under sommaren som Lasse Berghagen vårdas på sjukhus. Bild: Henrik Montgomery/TT
Lasse Berghagen är en av landets mest folkkära artister och står bakom en rad succélåtar som exempelvis ”Teddybjörnen Fredriksson” och Stockholm i mitt hjärta”, ledmotivet till ”Allsång på Skansen” som han också ledde under åren 1994-2003.

Låtskrivaren och artisten är också en av kungaparets favoriter och han god vän med både kungen, 77, och drottning Silvia, 79.

Under söndagen skulle Lasse Berghagen medverkat på Corneliusdagen i Stockholm.

Men det evenemanget fick sångaren alltså ställa in.

LÄS MER: Raseriet mot Madeleines okända lyxliv i Sverige: ”Mår illa”

Lasse Berghagen uppträder i ”Allsång på Skansen”. Bild: Erik Simander/TT

Lasse Berghagen berättar:

– Det blev inget av för mig med det. Så därför är jag här nu på sjukhuset och så får vi se om de kan fixa till det.

LÄS MER: Victoria och Daniel lämnar Haga – flyttar in i nytt lyxhus
LÄS MER: ÖB:s nya kärlek: Så förförde kvinnan den gifte Micael Bydén
LÄS MER: Silvias stenhårda krav – strikta reglerna vid drottningens besök

[/caption]

Senaste nyheter