Madeleine laddar för årets kungafest i New York

Kungafamiljen

Klackarna i taket!
Snart är det dags för ett storslaget party i New York.
Och det är prinsessan Madeleine som är värdinna.

[/caption]

Snacket går redan i kretsarna kring kungafamiljen. Vilka kommer bli inbjudna till den stora festen i New York där prinsessan Madeleine, 37, ska mingla och skåla i champagne.

[/caption]

Nu står det klart att det blir en ny galamiddag för Childhood i New York och som vanligt äger den rum på den trendiga krogen Cipriani’s i New York, rapporterar Svensk Damtidning som berättar att den dyraste biljetten går loss på 967 000 kronor.

Snart blir det fest i New York där Madeleine kommer mingla med gästerna.

LÄS MER: Skepp o’hoj – kolla in Victorias snygga båt-outfit

För societeten i New York har den årliga festen blivit en av mest glamorösa då både Madeleine och hennes mamma ”Queen Silvia” närvarar. Och det är många som står i kö för en av de åtråvärda biljetterna.

Välgörenhet har länge varit flugan för de välbeställda i USA och under kvällen kommer Childhood samla in mångmiljonbelopp.
– Det är våra amerikanska kollegor som organiserar den här insamlingsgalan för att samla in pengar till sina lokala projekt, säger Childhood Sveriges kommunikationsansvariga Åsa Andreasson Åkerström till Svensk Damtidning.

De amerikanska mångmiljonärerna betalar stora pengar för att få hälsa på den svenska drottningen och hennes dotter.
LÄS MER: Kungavännen tvingas ställa in stora societetsbröllopet

Innan galan äger rum arrangeras samma dag ett möte på FN där Childhood ska sätta fingret på barns utsatthet i världen. Där kommer både prinsessan och drottningen att närvara.

En av de stora förväntningarna inför kvällen är naturligtvis de vackra kreationerna som de svenska kungligheterna bär. Här sparas inte på krutet och i fjol valde ju prinsessan Madeleine som bekant en vackert blommig klänning från Erdem med matchande väska från Valentino.

LÄS MER: Mette-Marits svåra lungsjukdom blir allt värre
LÄS MER: Meghans och Harrys kris med lilla Archie
LÄS MER: Noppes änka redo att möta kärleken igen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen