Skepp o'hoj – kolla in Victorias snygga båt-outfit

Modekoll

Victoria är tillbaka på jobbet.
Och hon strålar som aldrig förr.
Kronprinsessans fina båt-look gjorde stor succé när hon besökte Marint centrum.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2019-08-27

Efter en lång och skön sommarsemester är kronprinsessan Victoria, 42, tillbaka och på nytt ute för att representera kungahuset och det svenska riket som hon en dag ska bli statschef för.

[/caption]

Som Allt om Kungligt kunde avslöja nyligen har kronprinsessan bland annat köpt en ny båt till sig och familjen och med den åkte man runt på Västkusten.

LÄS MER: Elton John försvarar prins Harry och Meghan i storbråket

Och tydligen är båtliv det nya i Victorias liv. För hennes första uppdrag efter ledigheten blev ett besök på Marint Centrum och företaget Simris Alg i Hammenhög.

Victoria anpassade sin snygga outfit till det marina temat under dagen.

På hovets hemsida kan man läsa om besöket:
– Kronprinsessan inledde besöket tillsammans med landshövding Anneli Hultén på  Marint centrum i Simrishamn. Där berättade generaldirektör Jakob Granit på Havs och vattenmyndigheten (HaV) om spökgarn: förlorade fiskenät och trålar som fortsätter fiska utan att någon tar hand om fångsten. För att minska problemet med spökgarn är Marint centrum med i det EU-finansierade projektet Marelitt Baltic som syftar till att kartlägga problematiken och minska antalet förlorade fiskeredskap i Östersjön.

När det var dags att gå ombord på båten bytte Victoria till vita sneakers.
LÄS MER: Kungavännen tvinga ställa in det stora societetsbröllopet

Kronprinsessan besökte bland annat Kustbevakningens båt där hon fick information om hur man tillsammans med HaV arbetar för att få upp de förlorade fiskenäten.

Hennes look gick i marint tema och Victoria bar en snygg blå-vit randig blazer från Lexington tillsammans med vita jeans och snygga pumps från Rizzo. Hon bytte dock om till vita sneakers när det var dags att gå ombord på båten.

Det blev en intressant dag vid havet för kronprinsessan.

Nästa officiella uppdrag för vår kronprinsessa blir när hon den 27 augusti ska närvara vid utdelningen av Stockholm Junior Water Prize.

LÄS MER: Prins Carl Philips comeback på racerbanan
LÄS MER: Victorias fina sommarbilder på Estelle och Oscar
LÄS MER: Mette-Marits svåra lungsjukdom allt värre

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Modekoll