Kungavännen tvingas ställa in bröllopet

Znyheter

Stroken är för allvarlig.
Nu tvingas kungavännen Joakim Génetay ställa in sin storslagna bröllopsfest.
Istället vigs han och fästmön i kretsen av den närmaste familjen.

[/caption]

Den 24 augusti skulle Joakim Génetay, 45, och hans brittiska fästmö vigas på Ekerö inför familj, goda vänner och bekanta.

[/caption]

Det påkostade bröllopet blir dock inte av dess nuvarande form. Kungafamiljens nära vän drabbades nyligen av en stroke i hemmet i Umeå och nu måste planerna ändras.

LÄS MER: Carl Philips dramatiska race framför familjen

– Det står helt klart att det inte blir något stort bröllop med kungligheter och andra dignitärer. Däremot blir det så att Joakim och hans fästmö kommer vigas men då sker det bara i kretsen av familjen och de absolut närmaste. Det blir ett tjugotal personer istället för det påkostade bröllop som ursprungligen var planerat, säger Allt om Kungligts källa.

Enligt uppgifter till Allt om Kungligt kan det vara så att paret tänker arrangera har en större fest längre fram när Joakim Génetay har kommit tillbaka från den allvarliga stroken.

Joakim Génetay har efter sin stroke fått stort stöd av kungafamiljen

LÄS MER: Härlig skolstart för prinsessan Estelle

Helt klart är att kungafamiljen och andra i societeten nu får ställa in sig på att det inte blir något bröllop som det var tänkt från början. Det viktigaste är självfallet att Joakim Génetay blir återställd efter sitt allvarliga sjukdomsfall.

Nu väntar en mödosam period av rehab-träning för kungafamiljens nära vän. Både kung Carl Gustaf, 73, och drottning Silvia, 75, har personligen informerats om hälsoläget för deras kära familjevän.

Kungafamiljen är mycket goda vänner med hela familjen Génetay och både kungen och drottningen har känt Joakim Génetay ända sedan han var ett litet barn i kortbyxor på Drottningholms slott.

Joakim Génetay har ett nätverk som ingen annan. Här syns han med statsminister Stefan Löfven.
Joakim Génetay har ett nationellt och internationellt nätverk som i det närmaste saknar motstycke i svensk nutidshistoria. Över 600 personer, varav många makthavare, adelsmän, officerare och kändisar har skickat välgångsönskningar till den framgångsrike management-konsulten som nu tvingas ställa in engagemang i både Singapore och Hongkong.

LÄS MER: Meghan Markle attackerad av toppolitiker

Joakim Génetay uttrycker nu sin tacksamhet över kungafamiljen och alla andra som månar om hans hälsa.
– Jag är synnerligen glad över alla varma och vänliga meddelanden här på Facebook efter min stroke i måndags, skriver Joakim Génetay på Facebook.

LÄS MER: Stort kändis-stöd till kungafamiljens sjuka vän
LÄS MER: Hon blir Victorias närmaste medarbetare
LÄS MER: Prinsessan Sofias superstylist får nytt toppjobb

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter