Prinsessan Sofias superstylist får nytt toppjobb

SOCIETET & VÄNNER

Hon förvandlade Sofia till en kunglig smällkaramell.
Nu är Camilla Åstrand redo för en ny utmaning.
Prinsessan Sofias stylist har rekryterats till ett riktigt toppbolag.

[/caption]

Innan prinsessan Sofia, 34, mötte kärleken i prins Carl Philip, 40, bar hon ofta magkorta eller urringade toppar som hon matchade med korta kjolar eller lågt skurna jeans.

[/caption]

När hon gjorde entré i den kungliga världen genomgick  hon en sanslös stilresa och hjärnan bakom förvandlingen och den nya hovsamma uppenbarelsen var stylisten och PR-kvinnan Camilla Åstrand.

Camilla Åstrand, här på Sofias bröllop med Christopher Bastin, får nytt toppjobb.

LÄS MER: Kungen avbröt plötsligt semestern på Öland

Innan Camilla Åstrand började arbetade med prinsessan studerade hon mode under tre års tid i spanska kustpärlan Barcelona. Hon har även arbetat som PR-chef på klädföretaget Gant.

För två år sedan rekryterades Camilla Åstrand till Hannah Widells och Amanda Schulmans omskrivna skönhetsföretag Daisy Grace för att sköta den viktiga PR-biten.

Sofia har blommat ut till en mycket elegant och stilmedveten prinsessa.
LÄS MER: Carl Philips och Sofias romantiska Gotlandsresa

Men nu har hon valt att sluta för att istället ta sig an ett nytt och världsomspännande PR-arbete. Sofias väninna ska börja vid det svenska och internationellt framgångsrika klockföretaget Daniel Wellington. Camilla Åstrand uppdrag blir att ansvara för det globala pressarbetet – vilket är ett riktigt toppjobb som få i hennes bransch knappt vågar drömma om.

Nu ska Camilla Åstrand arbeta med PR för den svenska klockgoganten Daniel Wellington. Här är hon på modevisning med Columbine Smille.

– Jag hade inga tankar på att byta jobb, men det här var för bra för att inte gå vidare med – sedan mina år på Gant har jag även saknat det globala arbetet och tänkt att nästa steg gärna skulle få bli en global PR-chefsroll, säger Camilla Åstrand till Resumé där hon också poängterar hur tacksam hon är för tiden på Daisy Grace:

– Det har varit mitt största yrkesmässiga äventyr – främst har jag lärt mig vikten av att vara modig – inte vänta för länge innan man genomför idéer, även om alla inte alltid lyckas.

LÄS MER: Strålande glad Mette-Marit på festligt 50-årskalas
LÄS MER: Noppes änka redo att möta stora kärleken igen
LÄS MER: Prins Harrys kärleksfulla överraskning till Meghan

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter