Prinsessan Sofias superstylist får nytt toppjobb

Kändisar

Hon förvandlade Sofia till en kunglig smällkaramell.
Nu är Camilla Åstrand redo för en ny utmaning.
Prinsessan Sofias stylist har rekryterats till ett riktigt toppbolag.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT | Publicerad: 2019-08-09

Innan prinsessan Sofia, 34, mötte kärleken i prins Carl Philip, 40, bar hon ofta magkorta eller urringade toppar som hon matchade med korta kjolar eller lågt skurna jeans.

[/caption]

När hon gjorde entré i den kungliga världen genomgick  hon en sanslös stilresa och hjärnan bakom förvandlingen och den nya hovsamma uppenbarelsen var stylisten och PR-kvinnan Camilla Åstrand.

Camilla Åstrand, här på Sofias bröllop med Christopher Bastin, får nytt toppjobb.

LÄS MER: Kungen avbröt plötsligt semestern på Öland

Innan Camilla Åstrand började arbetade med prinsessan studerade hon mode under tre års tid i spanska kustpärlan Barcelona. Hon har även arbetat som PR-chef på klädföretaget Gant.

För två år sedan rekryterades Camilla Åstrand till Hannah Widells och Amanda Schulmans omskrivna skönhetsföretag Daisy Grace för att sköta den viktiga PR-biten.

Sofia har blommat ut till en mycket elegant och stilmedveten prinsessa.
LÄS MER: Carl Philips och Sofias romantiska Gotlandsresa

Men nu har hon valt att sluta för att istället ta sig an ett nytt och världsomspännande PR-arbete. Sofias väninna ska börja vid det svenska och internationellt framgångsrika klockföretaget Daniel Wellington. Camilla Åstrand uppdrag blir att ansvara för det globala pressarbetet – vilket är ett riktigt toppjobb som få i hennes bransch knappt vågar drömma om.

Nu ska Camilla Åstrand arbeta med PR för den svenska klockgoganten Daniel Wellington. Här är hon på modevisning med Columbine Smille.

– Jag hade inga tankar på att byta jobb, men det här var för bra för att inte gå vidare med – sedan mina år på Gant har jag även saknat det globala arbetet och tänkt att nästa steg gärna skulle få bli en global PR-chefsroll, säger Camilla Åstrand till Resumé där hon också poängterar hur tacksam hon är för tiden på Daisy Grace:

– Det har varit mitt största yrkesmässiga äventyr – främst har jag lärt mig vikten av att vara modig – inte vänta för länge innan man genomför idéer, även om alla inte alltid lyckas.

LÄS MER: Strålande glad Mette-Marit på festligt 50-årskalas
LÄS MER: Noppes änka redo att möta stora kärleken igen
LÄS MER: Prins Harrys kärleksfulla överraskning till Meghan

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter