Madeleines och Chris lycka över babybeskedet

Kändisar

Äntligen lycka för Madeleine och Chris.
Paret har precis fått ett väldigt välkommet baby-besked.
Nu kan paret snart njuta av en romantisk sommar.

[/caption]

Den senaste tiden har det kommit lite oroande signaler från Florida. Många har undrat hur det egentligen står till i äktenskapet mellan prinsessan Madeleine, 36, och Chris O’Neill, 44.

[/caption]

Amerikanen skulle först inte komma med prinsessan till Sverige i samband med nationaldagsfirandet den 6 juni.

Om så hade skett hade det dessvärre inte varit första gången som Chris uppvisat ett bristande engagemang i att följa med till sin hustrus hemland.

Men Chris är inte sämre karl än att han kan ändra sig och kanske har någon hovfunktionär nu utbildat honom i det faktum att den svenska nationaldagen har firats den 6 juni sedan 1983 då amerikanen var åtta år.

LÄS MER: Bild-Extra: Carl Philips galna 40-årskalas

Nu föll det sig så lyckligt trots allt att Chris backade efter den massiva kritiken och han följer med till Sverige för det festliga firandet på Skansen i Stockholm.
– Han stuvade om i sin kalender, berättade hovets presschef Margareta Thorgren nyligen.

Glada nyheter med andra ord! Och känner vi Chris rätt så ser han nog till att hinna med ett eller två besök på krogen Sturehof i sällskap med sin gode vän; bankmannen Dag Werner, 40, som nyligen var och hälsade på i Miami.

Prinsess-vännerna Ulrika Thott och maken Didrik väntar smått.

Grabbarna gör ingen hemlighet av att de gillar livets goda och sätter gärna i sig en sillbricka eller två när de är i farten. Alltid ackompanjerade med några iskalla snaps. OP sägs för övrigt vara Chris absoluta favorit.

LÄS MER: Nykära Märtha Louises säljer ut arvegodset

Nu ser det också ut som om att Chris äktenskap med Madeleine får en härlig nytändning då de har fått ett synnerligen välkommet baby-besked.

Allt om Kungligt kan nu berätta att prinsessans väninna Ulrika Thott, 36, och hennes make Didrik, 39, har fått en dotter. För Madeleine, som är mycket barnkär, är det naturligtvis en härlig nyhet!

Den lilla flickan ska heta Edda Eva Anne-Cathrine Thott, visar officiella och offentliga handlingar från Skatteverket.

LÄS MER: Kronprins Frederik tar över tronen

Lagom till sommaren blir Edda en perfekt liten lekkamrat till Madeleines barn och vi vågar gissa på att speciellt prinsessan Leonore, 5, kommer ha mycket roligt med lilla Edda och kan leka ”bebis” med henne som små flickor plägar göra.

LÄS MER: Drottning Silvia om sin svåra tid inspärrad på mentalsjukhus
LÄS MER: Kungens sorg efter gode vännens bortgång
LÄS MER: Victoria gav järnet på resan i Medelpad

[/caption]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter