Märtha Louise om första kärleksmötet med shamanen

Znyheter

Prinsessan är känd för sin impulsivitet.
Shamanen för sina skandaler.
Nu avslöjar Märtha Louise hur hon mötte sin exotiska kärlek.

[/caption]

Det var Märtha Louises nära vän Lindsey Simcik, 37, som tyckte att prinsessan Märtha Louise, 48, skulle träffa shaman Durek Verrett, 45.

[/caption]

Lindsey Simcik driver den amerikanska livsstilspodden ”Almost 30” och det är just i den podden som Märtha Louise nu avslöjar hur allt började med hennes livs stora kärlek.

LÄS MER: Prinsessan Sofias hemliga uppdrag avslöjad

Nu berättar prinsessan Märtha Louise om sitt första möte med pojkvännen Durek Verrett.

Märtha Louise var till en början lite undrande. Hennes fråga var om det handlade om affärer eller vad som egentligen var anledningen med detta mystiska möte?

Lindsey uppgav då att hon såg en stark koppling mellan de två och ville därför arrangera en spännande dejt. Den nyfikna prinsessan blev fascinerad och tog det första steget.

Hon gav klartecken att träffen skulle bli av, men det tog dock tid innan prinsessan i Norge och shamanen i Los Angeles fann ett tillfälle som passade dem båda.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias nya supercoola stil

Prinsessan Märtha Louise och shamanen delar intresset för andlighet och är mycket spirituella av sig.
Dejten blev till sist äntligen av.

– Till slut besöker jag honom i hans hem. Jag går in i rummet. Jag ser honom och säger: ”Jag känner dig redan”, säger Märtha Louise i podden rapporterar Dagbladet.

Det blev början på en till början djup vänskap som sedan utvecklades till ett förhållande. Märtha Louise och shamanen talade mycket i telefon och sågs så ofta de kunde, trots avståndet.

Durek konfirmerade att de mycket riktigt hade setts i ett tidigare liv i Egypten – då han var en stilig farao och hon en vacker drottning.

LÄS MER: Kungaparets ovanliga höst – så förbereder de sig

I Norge har Märtha Louise fått skarp kritik för sin relation med shamanen, som uttryckt en rad kontroversiella åsikter.

När de den 12 maj förra året gick ut offentligt med sin kärlek skrev bland annat en norsk tidning rubriken om att prinsessan ”ställde hela Norge på huvudet”.

Märtha Louise har alltid varit intresserad av änglar och i synnerhet sitt tidigare liv. Nu hade hon hittat sin själsfrände. I shamanen har hon funnit en man att leva med och där hon kan vara sig själv, på både ett personligt och andligt plan.

LÄS MER: Prins Harrys och Meghan Markles nya lyxhem

Märtha Louise har alltid gått sin egen väg. Shamanen visade sig vara mannen hon behövde i sitt liv.

Men vägen skulle visa sig vara riktigt tuff. Den bisexuelle Durek hade ett brokigt förflutet och hans senaste förhållande var med en man vid namn Hank Greenberg fick det norska hovet att både ducka och bli generade.

Det sägs att just Hank var en av de som varnat prinsessan för Durek. Shamanen påstås  då ha hotat sin ex-pojkvän till tystnad.

I sin tur har Durek gått hårt åt mot det norska folket och anklagat dem för rasism och kallat media för mobbare. Shamanen har även påpekat att han utsatts för dödshot.

LÄS MER: Kungaparets hemliga resa – allt om det trevliga besöket

Här syns Märtha Louise och Durek Verett i Los Angeles väninnan Gwyneth Paltrow.

Den bok han planerat att ge ut stoppades i Norge och Sverige. Anledningen var att den innehöll kontroversiella åsikter om hur man kan bota cancer och andra dödliga sjukdomar.

Att shamanen dessutom under den gångna våren givit tips om andliga sätt att skydda sig mot corona har inte gjort saken bättre.

Vart Märtha Louises kontroversiella förhållande ska landa känns fortfarande oklart. Kanske kommer kärleken övervinna allt.

LÄS MER: Carl Philips nya uppdrag väcker fråga om Sofia
LÄS MER: Mystiska beskedet om kronprinsessan Victoria
LÄS MER: Prinsessan Madeleine i chock – väninnan tog sitt eget liv

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter