Märtha Louises djupa kris med shamanen

Utländskt

Hur står det till egentligen?
Prinsessan Märtha Louise har precis varit i Sverige.
Men hon vägrar tala om shamanen.

[/caption]

Det ter sig redan nu som att det är en djup kris mellan prinsessan Märtha Louise, 48, och hennes älskade Shaman Durek, 44. Den senaste tiden har Shaman Durek varit minst sagt omstridd. Hans bok ”Spirit Hacking” stoppades i både Norge och Sverige efter att det framgår att shamanen hävdar att barn ger sig själva cancer för att de mår dåligt. I boken hävdas också att onda andar sprider könssjukdomar.

[/caption]

Dessutom har Shaman Durek i sin podcast talat om hur han ger Märtha Louise orgasmer och hur han själv håller inne sin orgasm. Kung Harald, 82, och drottning Sonja, 82, reagerade starkt och den gode shamanen tvingades ta bort hela avsnittet med sexsnacket.

LÄS MER: Stora vändningen för prinsessan Marie i Paris

Hur står det egentligen till med Märtha Louises och shaman Dureks relation.

Nu har prinsessan Märtha Louise besökt Sverige och något verkar ha skett i den så annars harmoniska relationen till den exotiske amerikanen.

Tidigare har den norska prinsessan velat berättar för hela världen hur mycket hennes älskade shaman betyder för henne, hon har publicerat ständiga uppdateringar med kärleksförklaringar på Instagram.

Märtha Louise har fått skarp kritik för sina föreläsningar med shamanen.
LÄS MER: Drottning Margrethe avslöjar hemligheten om prins Henrik

Men efter ”orgasm-bråket” har det blivit mer sällan och under Sverige-besöket var det locket på. Märtha Louise fick något jagat i blicken så fort Shaman Durek nämndes.

Det är en prinsessa under press vi bevittnar och vi får bara hoppas att allt ska ordna upp sig med shamanen som givit henne så mycket.

LÄS MER: Dödsfallet som förändrar prinsessan Birgittas jul

Märtha Louise och shamanen är skygga och när prinsessan besökte Sverige nämnde hon inte pojkvännen alls.

Märtha Louise är medveten om att hela norska folket inte är lika förtjusta i Shaman Durek som hon är – men hon bryr sig inte.
– Jag försöker inte vara kontroversiell men jag följer mitt hjärta. Jag har aldrig känt att jag passar in i boxen, och då blir jag kontroversiell när jag inte gör det andra förväntar sig. Men att vara kontroversiell borde man våga vara oftare, säger prinsessan Märtha Louise i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

LÄS MER: Victoria strålade glatt på kungliga galamiddagen
LÄS MER: Kungens fina kärlekshyllning till Silvia
LÄS MER: Prins Philips frånvaro väcker oro hos britterna

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt