Märtha Louises fina vänskap med Hollywood-stjärnan

Utländskt

Shamanen öppnar nya dörrar för prinsessan.
Nu avslöjas att Märtha Louise har blivit nära vän med Hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrow.
Och det är den exotiske Durek Verrets förtjänst.

[/caption]

Den vackra kärlekshistorien mellan prinsessan Märtha Louise, 47, och hennes Durek Verret, 44, har skapat en närmast hysterisk stämning i vårt västra grannland.

[/caption]

Den inledande entusiasmen för prinsessans nya kärlek har med tiden dock övergått i en viss skepticism, norrmännen är lite kluvna till den exotiske medicinmannen.

Märtha Louise och pojkvännen Durek hänger sig nu åt mys med bland andra Gwyneth Paltrow.

Samtidigt som den ståtlige shamanen verkar vara så mjuk och fin och kärleksfull gentemot sin prinsessa så förskräcks många av att shamanen sagt sig kunna bota blodcancer, missbrukat alkohol och kokain och blivit uthängd som en elak typ av sin tidigare homo-älskare Hank Greenberg, 47.

LÄS MER: Prinsessan Sofias snygga succélook på Öland

Men shamanen, som sedan flera år är en etablerad figur i Los Angels andliga värld, öppnar upp nya dörrar för Märtha Louise – inte bara på det andliga planet. Shaman Durek är en etablerad andlig auktoritet åt många Hollywoodstjärnor och nu har Märtha Louise kommit att bli nära vän med filmstjärnan Gwyneth Paltrow, 46.

LÄS MER: Marianne Bernadottes hemliga 95-årsfirande med familjen

På Instagram har Märtha Louise lagt upp en fin bild sig själv och Gwyneth när de bägge är i miljardärparadiset Hamptons på Long Island utanför New York.
– Din visdom, styrka, klarsynthet, mjuka personlighet och ditt fantastiska sinne för humor är så inspirerande. Tack för att du är du och för att du välkomnade oss med öppna armar. Ser fram emot vårt nästa möte, skriver Märtha Louise om Gwyneth, rapporterar Expressen.

Märtha Louise och shamanen visar upp sin kärlek på Instagram.
LÄS MER: Madeleine strålade förälskat med sin Chris

Shaman Durek var självfallet även han på plats och tidigare har han sett till att den norska kungligheten fått träffa stjärnor som Renée Zellwegger, 50, Tom Hanks, 63, och modeskaparen Tom Ford, 57.

LÄS MER: Kungaparets fina stöd till Noppes familj
LÄS MER: Bild-Extra: Prins Charles bjöd in till festlig maskerad
LÄS MER: Sofias festliga 90-talskalas med vännerna

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt